کسب رتبه ۷ کشوري توسط ايکناي چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1398/03/21
رييس جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري از کسب رتبه ۷ کشوري توسط ايکناي چهارمحال و بختياري ميان شعب استاني خبر داد
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، سيروس رضايي با اعلام اين خبر اظهار کرد: طبق ارزيابي‌هاي ماهانه شعب استان‌ها، ايکنا چهارمحال و بختياري در بازه زماني اول ارديبهشت تا اول خرداد ماه توانست ميان  28 شعب استاني، رتبه 7 را کسب کند.
وي با اشاره به اينکه ايکنا چهارمحال و بختياري در ارزيابي‌هاي ماهانه در شهريورماه 97 در رتبه 26 ميان 28 شعبه قرار داشت، افزود: در حال حاضر رتبه ايکنا با ارتقاي 19 پله‌اي به رتبه 7 رسيده است.
رضايي پرداختن به نقاط ضعف و قوت فعاليت‌هاي قرآني و فرهنگي، تلاش در جهت مهجوريت‌زدايي از معارف قرآن کريم در عرصه‌هاي مختلف و  اطلاع‌رساني سريع و دقيق اخبار و رويدادهاي قرآني و ديني را از جمله دلايل پيشرفت و ارتقاي اين خبرگزاري عنوان کرد.

سامانه ها
اتوماسیون اداری (لینک 1)