چاپ کتاب «مخاطرات گياهان سمي در تغذيه» در انتشارات جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1398/02/31 13:22:17
سرپرست معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي استان اظهار کرد: اثر «مخاطرات گياهان سمي در تغذيه » توسط دکتر مهرداد استادپور، منال حميدي و دکتر پويا پارسائي گردآوري و تأليف شده است.

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، محمد تقي حسين پور با اعلام اين خبر، اظهار کرد: اثر «مخاطرات گياهان سمي در تغذيه » توسط دکتر مهرداد استادپور، منال حميدي و دکتر پويا پارسائي گردآوري و تأليف شده است.
سرپرست معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي استان گفت: سموم طبيعي در انواع مختلفي از گياهان وجود دارد. نقش اين سموم به عنوان ترکيبات ثانويه در گياهان به عنوان يک مکانيسم دفاعي براي محافظت از آن ها در برابر علفخوران و حشرات و نيز جلوگيري از ايجاد بيماري ايفاي نقش مي کنند. برخي از اين گياهان ممکن است به عنوان غذا مصرف ش.ند. اين مواد سمي زماني که بيشتر از حد باشد و يا زماني که به درستي پردازش نشوند، مي تواند به طور بالقوه براي سلامتي انسان و حتي حيوانات خطرناک باشد و باعث مسموميت غذايي شود. در اين کتاب سعي بر آن شده تا با تفکيک و معرفي ترکيبات سمي در گياهان به شناختي نسبي در خصوص سميت هر گياه و ترکيبات خطرناک آن شناختي نسبي در خصوص سميت هر گياه و ترکيبات خطرناک آن شناختي نسبي در خصوص سميت هر گياه و ترکيبات خطرناک جهت پيشگيري و کنترل مسموميت هاي ناشي از توکسين هاي گياهي بپردازيم.

حسين پور با بيان اين که انتشارات جهاددانشگاهي به عنوان يکي از معتبرترين موسسات نشر دانشگاهي در ايران، تلاش مي‌کند در کوتاه‌ترين زمان ممکن آثار دانشگاهيان و اساتيد را به چاپ برساند، تاکيد کرد: انتشارات جهاد دانشگاهي استان در سال 94 راه‌اندازي شده و تمامي اساتيد دانشگاهي و صاحب نظران و مولفان مي‌توانند براي اخذ مشاوره در خصوص مراحل تاليف کتاب و چاپ آثار خود به دفتر انتشارات جهاددانشگاهي استان واقع در دانشگاه شهرکرد- جنب دانشکده منابع طبيعي - معاونت فرهنگي جهاددانشگاهي مراجعه کرده و يا با شماره 32320323 يا 32320070تماس حاصل کنند.

سامانه ها
اتوماسیون اداری (لینک 1)