مديرکل نهاد کتابخانه‌هاي عمومي چهارمحال و بختياري از ايسنا بازديد کرد
تاریخ انتشار : 1398/02/23 13:14:36

مديرکل نهاد کتابخانه‌هاي عمومي چهارمحال و بختياري از ايسنا بازديد کرد

مديرکل نهاد کتابخانه‌هاي عمومي استان از ايسنا چهارمحال و بختياري بازديد کرد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، فرهاد خليل‌مقدم 23 ارديبهشت‌ماه در بازديد از خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با اشاره به برگزاري نهمين دوره جشنواره کتابخواني رضوي در سال جاري، اظهار کرد: چهار دوره از جشنواره کتابخواني رضوي برعهده نهاد کتابخانه‌هاي عمومي بوده که امسال نيز اين جشنواره در استان برگزار مي‌شود.
وي افزود: در سال نخست برگزاري جشنواره، بيش از پنج هزار و 300 نفر، سال دوم بيش از 23 هزار نفر و سال گذشته بيش از 26 هزار نفر از مردم استان در رده‌هاي سني مختلف در اين جشنواره شرکت کردند که خوشبختانه استقبال مطلوبي از اين جشنواره صورت گرفت.
خليل‌مقدم با اشاره به اينکه جشنواره کتابخواني رضوي جشنواره‌اي فراگير براي تمامي گروه‌هاي سني است، تصريح کرد: امسال براي جشنواره کتابخواني رضوي 12 عنوان کتاب در قالب سيره امام رضا(ع)، حضرت معصومه(س)، حضرت شاهچراغ(ع) و امام جواد(ع) در سه رده سني کودک، نوجوان و بزرگسال مشخص شده و جوايز اين جشنواره در قالب ملي، استاني و شهرستاني به برگزيدگان اعطا خواهد شد.
وي در ادامه تاکيد کرد: مسابقات کتابخواني مي‌تواند جايگزين تهديدات فرهنگي براي مقابله با جنگ نرم شود.
مديرکل کتابخانه‌هاي عمومي استان در پايان از همکاري مطلوب خبرگزاري ايسنا در انعکاس دقيق، شفاف  و به موقع اخبار مخصوصا در حوزه نهاد کتابخانه‌هاي عمومي استان تشکر کرد.
در ادامه سيروس رضايي رييس جهاد دانشگاهي استان گفت: نهاد کتابخانه‌ها از دستگاه‎هاي فرهنگي تاثيرگذار در کشور بوده و کارهاي مطلوبي در حوزه کتاب و کتابخواني از سوي اين نهاد انجام شده است.
وي بيان کرد: جهاد دانشگاهي به عنوان يک نهاد انقلابي و علمي که در سال 59 تاسيس شده با اين رسالت در کنار دستگاه‌ها و دانشگاه‌ها فعاليت خود را آغاز کرده است.
رضايي با اشاره به اينکه جشنواره  کتابخواني رضوي برنامه بسيار مطلوبي در راستاي ترويج فرهنگ کتاب و کتابخواني و آشنايي با سيره ائمه اطهار است، تصريح کرد: جهاد دانشگاهي با تمام ظرفيت‌هايي که در بخش نيروي انساني، خبرگزاري‌هاي ايسنا و ايکنا و حوزه فرهنگي دارد در کنار اين نهاد خواهد بود.
وي خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهي علاوه بر اين، در ساير حوزه‌هاي آموزشي، فرهنگي و پژوهشي در کنار نهاد کتابخانه‌هاي عمومي استان بوده که اميد است بتواند فعاليت‌هاي مفيد و اثربخش در سطح استان انجام دهد.

سامانه ها
اتوماسیون اداری (لینک 1)