انعقاد تفاهم نامه همکاري جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري و اداره کل پست استان
تاریخ انتشار : 1398/02/17 16:06:13

انعقاد تفاهم نامه همکاري جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري و اداره کل پست استان

تفاهم نامه همکاري جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري و اداره کل پست استان در زمينه‌هاي آموزشي، پژوهشي، افکارسنجي و خدمات مشاوره‌اي و نظارتي به امضا رسيد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، سيد عبدل درگاهي 17 ارديبهشت در اين نشست، با اشاره به گستردگي دفاتر پستي در استان، گفت: هم اکنون در ۵۰۰ نقطه استان دفاتر پستي و مراکز ICT فعال وجود دارد که ظرفيت مناسبي براي تبليغات در تمام نقاط استان است.
مديرعامل شرکت پست استان با اشاره به اينکه فرآيندهاي پستي با توجه به نياز مشتريان بروزرساني مي‌شود، افزود: کدگذاري پروژه‌ها و پست لجستيک از جديدترين خدمات پستي با توجه به نياز مردم است.
وي بر هدفمند بودن تبليغات در پست تاکيد کرد و ادامه داد: تمام مشاغل کشور بر اساس استانداردهاي  بين‌المللي IC در پست طبقه بندي شده‌اند که مي‌تواند در زمينه آموزش‌هاي تخصصي از اين اطلاعات بهره برد.
وي ارائه خدمات تبليغاتي، استفاده از اطلاعات طبقه‌‎بندي شده اصناف و بهره‌گيري از دفاتر پستي در سراسر استان را از جمله راه‌هاي همکاري با جهاد دانشگاهي استان برشمرد.
رئيس جهاد دانشگاهي استان نيز در اين نشست با اشاره به اينکه اين واحد استاني از سال ۸۱ فعاليت خود را به عنوان يک واحد مستقل آغاز کرد، گفت: اين مجموعه با چهار معاونت فرهنگي، آموزشي، پژوهش و فناوري و پشتيباني در حال خدمت‌رساني به مردم استان است.
سيروس رضايي افزود: تاکنون بيش از سه هزار برنامه فرهنگي شامل جشنواره‌هاي دانشگاهي، منطقه‌اي، استاني و سراسري، همايش، اردوهاي فرهنگي آموزشي، نشست‌ها، کارگاه‌ها، دوره‌هاي آموزشي و مسابقات فرهنگي در جهاد دانشگاهي استان برگزار شده است.
رئيس جهاد دانشگاهي استان از برگزاري دوره‌هاي آموزشي کوتاه مدت تخصصي، تخصصي پيشرفته و اشتغال محور در جهاد دانشگاهي استان خبر داد و گفت: تاکنون هفت هزار عنوان دوره آموزش تخصصي در ۱۰ دپارتمان و گروه آموزشي علوم پزشکي و سلامت، کشاورزي و منابع طبيعي، هنر و معماري، علوم انساني، کامپيوتر، فني و مهندسي، زبان‌هاي خارجي، کارآفريني و اشتغال، آموزش‌هاي الکترونيکي و آموزش کارکنان دولت در استان تدوين شده است.
گفتني است، استفاده مطلوب از ظرفيت‌‎ها، توانايي‌ها و امکانات علمي، تخصصي، پژوهشي و اجرايي طرفين براي انجام فعاليت‌هاي موردنظر، تبادل دانش و اطلاعات علمي و آموزشي، برگزاري نشست‌هاي علمي، آموزشي و تخصصي مورد نياز طرفين، برگزاري دوره‌هاي آموزشي مورد نياز و توليد و انتشار محصولات فرهنگي و هنري موضوعات تفاهم نامه همکاري ميان جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري و اداره کل پست استان است.

سامانه ها
اتوماسیون اداری (لینک 1)