مناظرات دانشجويي تعالي‌بخش افکار است
تاریخ انتشار : 1398/02/15 09:05:35

مناظرات دانشجويي تعالي‌بخش افکار است

مديرکل امور اجتماعي و فرهنگي دانشگاه شهرکرد با اشاره به اهميت برگزاري مسابقات مناظره دانشجويي، گفت: مناظرات دانشجويي تعالي‌بخش افکار است.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، افراسياب صادقي با اشاره به برگزاري مسابقات مناظره دانشجويي از سوي جهاد دانشگاهي، اظهار کرد: مناظرات دانشجويي يکي از ضرورت‌هاي امروز جامعه محسوب مي‌شوند، زيرا اين امر گفتمان‌ها را به يکديگر نزديک کرده و تعالي‌بخش افکار هستند.
وي با اشاره به تاکيد مقام معظم رهبري مبني بر برگزاري کرسي‌هاي آزادانديشي در دانشگاه‌ها، افزود:  خوشبختانه در دانشگاه‌هاي استان استقبال بسيار خوبي از مناظرات دانشجويي صورت گرفت، بنابراين لازم است دانشگاه‌ها را در فضاي هم‌صحبتي، گفت و گوي منطقي و نقادانه قرار داد تا فضاي نقد در دانشگاه‌ها گسترش يابد.
صادقي گفت: دانشجويان علاوه بر اينکه يک دانشجو محسوب مي‌شوند بخش فعالي از بدنه جامعه هستند و با بيرون از دانشگاه ارتباط دارند که نمود و تاثير مناظرات را مي‌توان در خارج از دانشگاه‌ها نيز مشاهده کرد.
وي بر لزوم تبليغات مطلوب مناظرات در راستاي محقق شدن فرهنگ گفتمان‌ در جامعه تاکيد کرد.
مديرکل امور اجتماعي و فرهنگي دانشگاه شهرکرد با اشاره به اينکه موضوع مناظرات بايد در خصوص مباحث روز جامعه باشد، خاطرنشان کرد: افراد شرکت‌کننده در اين مناظرات نبايد هيچ گونه نگراني در خصوص انتخاب موضوع مورد بحث داشته باشند، زيرا جوانان ظرفيت بالايي دارند و بهتر است به آن‌ها اجازه داد به دنبال تحقيق بروند تا متوجه مباحث روز جامعه و مشکلات شوند.

سامانه ها
اتوماسیون اداری (لینک 1)