برگزاري نشست تخصصي با موضوع «تربيت کودک» ويژه جهادگران دانشگاهي چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1398/02/11
نشست تخصصي با موضوع «تربيت کودک» با حضور جمعي از جهادگران روز دوشنبه دهم ارديبهشت ماه در جهاد دانشگاهي واحد چهارمحال و بختياري برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، در اين نشست که با سخنراني حجت الاسلام و المسلمين عليمحمد صالحي، مشاور خانواده، پژوهشگر و مدرس دوره‌هاي مشاوره با رويکرد اسلامي در سالن اجتماعات ستاد جهاد دانشگاهي استان برگزار شد، مدرس مدعو به بيان «نبايدهاي ضروري» در رابطه والدين و فرزندان و ارتباط با کودکان پرداخت و رعايت اين نبايدها در تربيت کودکان را عامل پيشگيري از آسيب‌هاي تربيتي کودکان در مقاطع سني بالاتر دانست.
صالحي احساس امنيت رواني و احساس ارزشمند بودن در کودک را منوط به رعايت نبايدهاي تربيتي توسط والدين دانست.
در پايان اين نشست، حجت الاسلام صالحي به سوالات جهادگران در قالب مشاوره فردي پاسخ داد. يادآوري مي‌شود اين نشست به همت معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي استان و با حمايت نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

سامانه ها
اتوماسیون اداری (لینک 1)