تجليل از جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري در راستاي اجراي موفق طرح مشاغل خانگي
تاریخ انتشار : 1398/01/25
تجليل از جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري در راستاي اجراي موفق طرح مشاغل خانگي

جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري در راستاي اجراي موفق طرح ملي الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي از سوي  معاون توسعه کار آفريني و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي؛ رييس دبيرخانه ستاد ساماندهي و حمايت از مشاغل خانگي وزارت کار و معاون و سرپرست سازمان تجاري‌سازي فناوري و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهي تجليل شد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، سيروس رضايي با اعلام اين خبر، اظهار کرد: جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري به عنوان يکي از 9 استان پايلوت اجراي طرح الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي، با ثبت‌نام 2380 نفر متقاضي و انجام طرح در سه فاز شناسايي مزيت‌ها، آموزش و توانمندسازي متقاضيان و اتصال به بازار تحت نظارت و حمايت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان توانست با موفقيت طرح را در سراسر استان اجرا کند و به عنوان يکي از استان هاي موفق در اجراي طرح مطرح شود.
رييس جهاددانشگاهي استان گفت: در طرح الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي جهاددانشگاهي به عنوان يک نهاد تسهيل گر، نقش مداخله‌اي و توسعه‌اي در ايجاد، توسعه و پايدارسازي مشاغل خانگي را ايفا مي‌کند.
وي خاطرنشان کرد: ايجاد توازن ميان مسئوليت خانوادگي زنان و اشتغال آنان، حذف هزينه‌هاي مربوط به خريد، رهن و اجاره کارگاه و اياب و ذهاب، استفاده از نيروي کار ساير اعضاي خانواده(رايگان)، ايجاد زمينه‌هاي کار خانوادگي و ايجاد روحيه و فرهنگ کار گروهي درخانواده، امکان انتقال تجارب از طريق آموزش غيررسمي به شيوه استاد- شاگردي بين اعضاء خانواده و... از جمله مزاياي کسب و کارهاي خانگي محسوب مي‌شود.

سامانه ها
اتوماسیون اداری (لینک 1)