اعلام همبستگي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري با سپاه پاسداران
تاریخ انتشار : 1398/01/20

اعلام همبستگي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري با سپاه پاسداران

جانشين فرمانده سپاه حضرت قمربني هاشم(ع) چهارمحال و بختياري گفت: اقدام رئيس جمهور نابخرد آمريکا نشان‌گر اين است که از ملت ايران و نهاد مقدس سپاه انقلاب اسلامي عصباني است و نتوانسته به منافع خود در منطقه دست پيدا کند و چندي پيش در سخنان خود ملت ايران را تروريست شمرد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، سرهنگ مهران مرادي 20 فروردين‌ماه در ديدار با رييس و جمعي از اعضاي جهاد دانشگاهي استان با تبريک اعياد شعبانيه و روز پاسدار، اظهار کرد: اقدام رييس جمهور نابخرد آمريکا نشان‌گر اين است که از ملت ايران و نهاد مقدس سپاه انقلاب اسلامي عصباني است و نتوانسته به منافع خود در منطقه دست پيدا کند و چندي پيش در سخنان خود ملت ايران را تروريست عنوان کرد.
وي با اشاره به اينکه امروز نيز اين عصبانيت به اوج خود رسيده است، ادامه داد: عصبانيت آمريکا از سپاه پاسداران به اوج خود رسيده تا جايي که شب گذشته سپاه انقلاب اسلامي را به عنوان تروريست معرفي کرده است.
سرهنگ مرادي اظهار کرد: سپاه افتخار داشته از زمان انقلاب تا به امروز در همه صحنه‌ها پيش‌قدم باشد و رسالت و ماموريت خود را در همه حوزه‌هاي تهديدات داخلي و خارجي همچون هشت سال دفاع مقدس و هجوم سلفي‌ها و داعشي‌ها که تا نزديکي مرزهاي ما آمده بودند و با کمک سپاه به کيلومترها آن‌ طرف‌تر برگشتند، به نحو احسن انجام دهند.
جانشين فرمانده سپاه قمر بني هاشم(ع) چهارمحال وبختياري تصريح کرد: اگر امروز با کشور عراق ارتباط برقرار کرديم به برکت خون شهداي مدافع حرم است که اين نسل جديد احساس مسئوليت کردند و از حريم آل‌الله و کيان اسلامي دفاع کردند و امروز داراي امنيت هستيم.
وي افزود: مشکلات اقتصادي که امروز با آن دست‌وپنجه نرم مي‌کنيم از ترفندهاي دشمنان است، زماني که دشمن نتوانست در عرصه‌هاي مختلف ايران را از پاي در آورد، از حوزه اقتصادي وارد عمل شد که اميدواريم در آخرين جنگ اقتصادي هم با کمک مردم و مسئولان سربلند بيرون بياييم.
سرهنگ مرادي در پايان با بيان اينکه سردار اکبري، فرمانده سپاه  قمر بني هاشم(ع) استان هم‌اکنون در استان خوزستان مشغول بررسي اوضاع سيل‌زدگان شهرستان شوشتر است، خاطر نشان کرد: افتخار سپاه اين است که هرگاه مشکلي براي مردم به وجو آمده در صحنه بوده و دشمن نيز از همين روحيه سپاه مي‌ترسد زيراکه مي‌بيند هميشه سپاه چند قدم از او جلوتر است.
رييس جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري در اين ديدار ضمن تبريک به مناسبت ولادت امام حسين(ع) و روز پاسدار، با اشاره به قرار گرفتن نام سپاه در فهرست گروه‌هاي تروريستي، اظهار کرد: آمريکا شکست‌هاي زيادي از سپاه پاسداران خورده است و سپاه امروز همانند خاري در چشم اوست.
سيروس رضايي با بيان اينکه آمريکايي‌ها با اين اقدامات نمي‌توانند جنايات خود را پاک کنند، خاطرنشان کرد: سپاه فقط يک نهاد نظامي صرف نيست، بلکه سمبل اقتدار جمهوري اسلامي ايران در کنار ارتش و بخشي از غيرت و غرور ملي به شمار مي‌آيد.

سامانه ها
اتوماسیون اداری (لینک 1)