ثبت‌نام 65 تيم از دانشجويان چهارمحال و بختياري در هشتمين دوره از مسابقات مناظره دانشجويي
تاریخ انتشار : 1397/12/21

سرپرست معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري از ثبت‌نام 65 تيم دانشجويي در مرحله استاني هشتمين دوره از مسابقات مناظره دانشجويي خبر داد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، محمدتقي حسين‌پور 20 اسفندماه در کارگاه توجيهي مرحله استاني هشتمين دوره مناظرات دانشجويي با اشاره به ثبت‌نام 65 تيم دانشجويي در مرحله استاني اين دوره از مناظرات دانشجويي، گفت: دانشگاه شهرکرد با 30 تيم، دانشگاه فني و حرفه‌اي با 13 تيم، دانشگاه پيام نور با 9 تيم، دانشگاه فرهنگيان و آزاد شهرکرد با چهار تيم، دانشگاه علمي کاربردي با چهار تيم و دانشگاه علوم پزشکي شهرکرد با يک تيم در اين مسابقات حضور دارند.
وي يکي از مهم‌ترين اهداف و خروجي‌هاي مسابقات مناظره را آشنايي با اخلاق مناظره و گفت‌وگو خواند و افزود: اخلاق‌مداري در مناظرات باعث مي‌شود اگر تيمي از مسابقات حذف شد، داوران يا مجريان مسابقات را مقصر باخت نداند.
حسين‌پور ايجاد فضاي نقد و گفت‌وگو را از اهداف مهم برگزاري اين مسابقات دانست و اظهار کرد: مناظرات فضايي براي اظهار نظر آزاد دانشجويان درباره مسائل مورد چالش خود و نقد و گفت‌وگو در اين باره است و رقابت در مرحله بعد قرار دارد.
سرپرست معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي استان با اشاره به اينکه داوران اين مسابقات با توجه به تخصص و توانايي‌ها از همه دانشگاه‌هاي استان انتخاب مي‌شوند، تصريح کرد: در هشتمين دوره اين مسابقات يک بازنگري کلي در انتخاب داوران شده است و داوران در کميته نهايي مسابقات مورد بررسي قرار مي‌گيرند.
افراسياب صادقي، مديرکل امور اجتماعي دانشگاه شهرکرد نيز در ادامه اين مراسم يکي از بهترين، مفيدترين و اثرگذارترين برنامه‌هاي فرهنگي جهاد دانشگاهي در دانشگاه‌هاي استان را مناظرات دانشجويي عنوان کرد و گفت: برگزاري اين مسابقات مي‌تواند جايگاه گفتمان‌سازي را در کشور ارتقا دهد.
وي آشنايي با آداب بحث کردن را از راه‌هاي موفقيت در مناظرات برشمرد و افزود: احترام متقابل، خوب گوش دادن، ارتباط‌گيري با منابع، فن بيان، احاطه به موضوع و خلاقيت در طرح مسئله از اصول يک مناظره موفق است.
صادقي با اشاره به اينکه منابع قابل استناد در مناظرات بايد مورد قبول دو طرف مناظره و مشترک باشد، تصريح کرد: برون داد يک مناظره موفق تعامل خوب با گروه مقابل است.

سامانه ها
اتوماسیون اداری (لینک 1)