رييس سازمان مديريت و برنامه‌ريزي استان: جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري تمامي استانداردها را در آزمون استخدامي دستگاه‌ها رعايت کرد
تاریخ انتشار : 1397/12/18

رييس سازمان مديريت و برنامه‌ريزي استان:

رييس سازمان مديريت و برنامه‌ريزي چهارمحال و بختياري گفت: تمامي استانداردهاي لازم در برگزاري آزمون استخدامي توسط جهاد دانشگاهي رعايت شده بود.

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، طهمورث الياسي ضمن رضايتمندي از برگزاري آزمون استخدامي دستگاه‌هاي اجرايي توسط جهاد دانشگاهي در استان، اظهار کرد: خوشبختانه تمامي استاندارهاي لازم براي برگزاري آزمون از سوي جهاد دانشگاهي استان رعايت شده بود.

وي با اشاره به سرکشي از دو حوزه برگزاري آزمون در شهرکرد و بروجن،  افزود: اين آزمون به نحو احسن در حوزه‌ها برگزار شد.

الياسي هدف از برگزاري آزمون فراگير استخدامي را رعايت عدالت استخدامي عنوان و تصريح کرد: مبناي بکارگيري نيرو در دستگاه هاي اجرايي شايسته سالاري است.

گفتني است، ششمين آزمون استخدامي فراگير دستگاه‌هاي استان توسط جهاد دانشگاهي صبح امروز همزمان با سراسر کشور با شرکت 4424 داوطلب در چهارمحال و بختياري برگزار شد.

سامانه ها
اتوماسیون اداری (لینک 1)