زمينه‌هاي همکاري جهاد دانشگاهي کشور و استانداري چهارمحال و بختياري بررسي شد
تاریخ انتشار : 1397/12/16

زمينه‌هاي همکاري جهاد دانشگاهي کشور و استانداري چهارمحال و بختياري بررسي شد

در نشست اقبال عباسي، استاندار چهارمحال و بختياري و دکتر طيبي رييس جهاد دانشگاهي کشور، ظرفيت‌هاي علمي، پزشکي ، صنعتي، کشاورزي و اقتصادي استان به منظور استفاده از ظرفيت‌هاي جهاد دانشگاهي کشور در استان مورد گفتگو قرار گرفت .
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، اقبال عباسي در اين نشست با تاکيد بر ضرورت مطالعات علمي و دانشگاهي در برنامه ريزي هاي اقتصادي و اجتماعي، تحقق اقتصاد درون زا و مقاومتي را توجه به بخش مطالعات دانشگاهي و دقيق دانست و از آمادگي استان براي حضور جهاد دانشگاهي در عرصه هاي مختلف کشاورزي، صنعتي، پزشکي ، مطالعاتي و اقتصادي استان با رويکرد علمي خبر داد .
در اين نشست که رضايي، رييس جهاد دانشگاهي واحد چهارمحال و بختياري نيز استاندار را همراهي مي‌کرد، مشکلات و نيازهاي اين واحد نيز مطرح و با دستور استاندار مقرر گرديد موارد جمع بندي و در ستاد تسهيل استان مطرح گردد .
استاندار در پايان اين نشست از دکتر طيبي براي سفر به استان دعوت بعمل آورد.

سامانه ها
اتوماسیون اداری (لینک 1)