انعقاد تفاهم نامه همکاري جهاد دانشگاهي استان با بانک قرض الحسنه مهر ايران چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1397/12/12 12:09:27
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، يکشنبه 12 اسفندماه، در جلسه اي با حضور مدير شعب بانک قرض الحسنه مهر ايران در جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، تفاهم همکاري امضا شد.
در اين ديدار رئيس جهاد دانشگاهي استان به معرفي و تشريح فعاليت‌هاي جهاد دانشگاهي و نيز ظرفيت هاي ملي و استاني پرداخت.
رضايي بانک قرض الحسنه مهر ايران را نمادي از بانک‌داري اسلامي عنوان و خواستار همکاري هاي بيشتر در زمينه هاي آموزشي، پژوهشي و فرهنگي و نيز امور مالي و رفاهي شد.
در اين نشست مديريت شعب بانک قرض الحسنه مهر ايران در استان چهارمحال و بختياري با معرفي بانک و تشريح سبد خدمات بانک مهر ايران،  خدمات قابل ارائه توسط بانک و موارد مطرح شده در تفاهم نامه با جهاد دانشگاهي را مورد بررسي قرار داد.

سامانه ها
اتوماسیون اداری (لینک 1)