برگزاري ايستگاه نقاشي انقلاب در جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1397/11/18 12:32:30
برگزاري ايستگاه نقاشي انقلاب در جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، ايستگاه نقاشي انقلاب همزمان با چهلمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي و ايام الله دهه ي فجر  با حضور  فرزندان جهادگران دانشگاهي چهار محال و بختياري برگزار شد.
اين ايستگاه نقاشي به همت معاونت فرهنگي واحد و به مناسبت چهلمين سالگرد پيروزي انقلاب شکوهمند اسلامي روز سه شنبه 16 بهمن ماه در ستاد جهاد دانشگاهي استان چهار محال و بختياري برگزار شد.
در اين برنامه فرزندان همکاران جهادگر ( در مقطع پيش دبستاني و ابتدايي) حضور داشته و در دو بخش موضوع آزاد بخش ويژه با موضوعات: چهل سالگي انقلاب اسلامي؛ امام و انقلاب اسلامي؛ دستاوردهاي جهاد دانشگاهي؛ انقلاب و کودکان برگزار و به برگزيدگان هدايايي اهدا شد.

سامانه ها
اتوماسیون اداری (لینک 1)