در راستاي طرح الگوي نوين توسعۀ مشاغل خانگي؛
تاریخ انتشار : 1397/11/16
در راستاي طرح الگوي نوين توسعۀ مشاغل خانگي؛
دورۀ آموزشي تخصصي پرورش کاکتوس در جهاد دانشگاهي چهارمحال وبختياري برگزار شد

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، سه شنبه 16 بهمن‌ماه و در راستاي اجراي فاز دوم طرح الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي دوره آموزشي تخصصي پرورش کاکتوس براي متقاضيان رشته پرورش گل و گياه در جهاد انشگاهي استان برگزار شد.
حامي و مربي دوره به عنوان يکي از فعالان  پرورش گل وگياه استان، شغل پرورش کاکتوس، در قالب شغل خانگي را با توجه به شرايط آن، شغلي مناسب ومطمئن معرفي وفعاليت در اين حوزه را از لحاظ اقتصادي باصرفه عنوان کرد.
رياحي ويژگي‌هاي اين شغل را هزينه پايين راه اندازي، عدم نياز به صرف وقت زياد، ارزش افزودۀ بالا، بازار فروش داخلي وخارجي، نياز به کمترين فضا و تاثير روحي ورواني اين حرفه نسبت به حرفه هاي ديگر عنوان و به صورت تخصصي، سرفصل کامل پرورش انواع کاکتوس (کشت بذر، روش‌هاي پيوند زدن، روش‌هاي نگهداري، بيماري‌ها، وضعيت بازار تهيه نهاده‌ها، وضعيت بازار فروش کاکتوس، روش‌هاي فروش، تجهيزات و مواد اوليه مورد نياز و...) را به صورت عملي متقاضيان آموزش داد.

سامانه ها
اتوماسیون اداری (لینک 1)