بيانيه‌ي جهاددانشگاهي به مناسبت فرارسيدن سالروز حماسه نهم دي‌ماه
تاریخ انتشار : 1397/10/08
جهاددانشگاهي با صدور بيانه اي به مناسبت فرارسيدن سالروز حماسه نهم دي ماه بر حفظ روحيه انقلابي، دشمن شناسي و عمل براساس شاخص​هاي ترسيم شده توسط رهبر معظم انقلاب اسلامي تأکيد کرد.

بيانيه‌ي جهاددانشگاهي به مناسبت فرارسيدن سالروز حماسه نهم دي‌ماه

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي، اين نهاد به مناسبت فرارسيدن سالروز حماسه نهم دي ماه بيانيه صادر کرد.

متن بيانه صادر شده به شرح زير است:

بسم الله الرحمن الرحيم

خروش ملت مسلمان ايران در حماسه نهم ديماه سال1388 و درک بي​نظير آنان از مختصات تهاجم دشمن به ارزش‌ها و جمهوري اسلامي ايران که بي​ بصيرتي عده اي خاص و اتکاي بي​منطق آنها به اطلاعات ناقص زمينه ساز آن تهاجم بزرگ رواني و رسانه اي شده بود، به فضل الهي در تاريخ حيات انقلاب اسلامي ماندگار و جاودانه شد.

مردم بزرگ ايران در آن روز تاريخي با بصيرت و تبعيت از ولي فقيه به ميدان آمدند و گام بعدي توطئه دشمن را که همانا ضربه زدن به اصل نظام و ارزش​هاي آن بود، نقش برآب کردند؛ و امروز،گراميداشت 9 دي، نماد تداوم وحدت و انسجام ملي، انقلابي گري آگاهانه، اعتماد به امداد الهي و پيروي از ولايت فقيه است که به حق، "روز بصيرت و ميثاق امت با ولايت" نامگذاري شده و درس​ها و عبرت​هاي فراواني به همراه خود دارد.

جهاددانشگاهي ضمن گراميداشت سالروز نهم ديماه، اين مهم را يادآور مي​شود که حفظ روحيه انقلابي، دشمن شناسي و عمل براساس شاخص​هاي ترسيم شده توسط رهبر معظم انقلاب اسلامي چه از سوي مردم و چه از جانب مسؤولان، همچنان به عنوان ملزومات اساسي هرگونه پيشرفت در کشور به حساب مي آيد.

اعضاي اين نهاد انقلابي که سرلوحه کارشان، فعاليت​هاي دانش بنيان در بستر فرهنگ جهادي است بار ديگر اعلام مي​کنند که بر سر عهد خود با آرمان​هاي امام خميني (ره)​ و رهبر معظم انقلاب حضرت آيت ا... العظمي خامنه​اي (مدظله العالي) باقي خواهند ماند و همگام با اقشار مختلف ملت، اميدوار به آينده حرکت کرده و براي تحقق اهداف نظام در حوزه​هاي مختلف فناوري، اقتصادي و اجتماعي تلاش خواهند کرد.

جهاددانشگاهي

8 دي ماه 97