انتصاب دبير اجرايي هشتمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويي چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1397/09/27
انتصاب دبير اجرايي هشتمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويي چهارمحال و بختياري
طي حکمي از سوي سرپرست جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، دبير اجرايي هشتمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويي در استان منصوب شد.

سيروس رضايي، سرپرست جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري طي حکمي «سليمان حيدري» از اعضاي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري را به عنوان دبير اجرايي مرحله  استاني هشتمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويان در استان منصوب کرد.
رضايي در اين حکم با اشاره به توانمندي و تجربيات ارزنده نامبرده، بر جلب مشارکت دانشگاهيان و مراکز آموزش عالي استان و برنامه‌ريزي دقيق و استفاده از ظرفيت‌هاي موجود در جهاد دانشگاهي استان، براي فراهم کردن زمينه مشارکت حداکثري دانشجويان تاکيد کرده است.
يادآوري مي‌شود هفتمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويي در چهارمحال و بختياري با شرکت 96 تيم دانشجويي در بهار 97 برگزار شد.

سامانه ها
اتوماسیون اداری (لینک 1)