دکتر طيبي به مناسبت روز دانشجو مطرح کرد:
جنبش دانشجويي؛ پيشاني حرکت يک ملت براي رسيدن به پيشرفت
تاریخ انتشار : 1397/09/17 08:15:05
رييس جهاددانشگاهي به مناسبت روز دانشجو طي پيامي مطرح کرد: جنبش دانشجويي؛ پيشاني حرکت يک ملت براي رسيدن به پيشرفت و تحقق اهداف متعالي انساني است.

دکتر طيبي به مناسبت روز دانشجو مطرح کرد:

جنبش دانشجويي؛ پيشاني حرکت يک ملت براي رسيدن به پيشرفت

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي متن پيام بدين شرح است:

بسم الله الرحمن الرحيم

جوانِ دانشجو، دو نعمت بزرگ الهي در اختيار دارد؛ يکي دوران جواني و ديگري برهه‌اي حياتي از زندگي او براي دستيابي هدفمند به علم و آگاهي. اين دو نعمت مهم با انديشه درست و حق مدار و نيز انگيزه صالح به اکمال مي رسد. دانشجوي متفکري که در اين مفهوم بخوبي بنگرد، هماهنگي ذاتي دانش با فطرت انساني خود را دريافته، با ايمان به خداوند، مديريت کاربرد علم توسط انسانهاي خدامحور را تمرين مي کند و عزم خود را براي سودرساندن به بندگان خدا جزم مي نمايد.

اين موضوع، پس از پيروزي انقلاب اسلامي در کشور ما تجربه شده است. نگاهي به نحوه شکل گيري نهادهاي انقلاب اسلامي از جمله سپاه پاسداران، جهادسازندگي و جهاددانشگاهي نشان مي دهد که دانشجويان جوان و با انگيزه نقش مؤثري در تشکيل و موفقيت آنها داشته اند. در حوزه فکري و عقيدتي نيز، دانشگاه ها همپا با حوزه هاي علميه به تربيت رهبران فکري جامعه پرداخته که نقش خود را در صيانت از هويت جامعه اسلامي از استحاله ايفا نموده اند.

اين بسط و نشر آگاهيِ امروز که مديون دانشجويان ضدسلطه و استعمار در 16آذر 1332 و بعد از آن است، به هيچ وجه نبايد متوقف يا کند شود چرا که جنبش دانشجويي، پيشاني حرکت يک ملت براي رسيدن به پيشرفت و تحقق اهداف متعالي انساني است.

اينجانب با گراميداشت ياد و خاطره شهداي دانشجو، شانزدهم آذر ماه را به دانشجويان آينده ساز ميهن اسلامي، اساتيد و دانشگاهيان بويژه دانشجويان شاغل به تحصيل در دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي جهاددانشگاهي تبريک عرض نموده و از خداوند متعال موفقيت و سربلندي همه اين عزيزان را مسألت مي نمايم.

حميدرضا طيبي

سامانه ها