مدير کل روابط عمومي و امور بين الملل استانداري در سمينار نو انگار عنوان کرد:
رسانه يکي از ابزارهاي قدرتمند ارتقاي سرمايه اجتماعي است
تاریخ انتشار : 1397/09/08

مدير کل روابط عمومي و امور بين الملل استانداري در سمينار نو انگار عنوان کرد:
رسانه يکي از ابزارهاي قدرتمند ارتقاي سرمايه اجتماعي است

مديرکل روابط عمومي و امور بين‌الملل استانداري رسانه را يکي از ابزارهاي قدرتمند ارتقاي سرمايه اجتماعي برشمرد و ادامه داد: با توجه به جهاني‌شدن ارتباطات بايد اطلاعات دقيق به رسانه‌ها ارائه شود تا از انتشار شايعات جلوگيري شود.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، احسان فروزنده در سمينار نوانگار که با هدف آشنايي روابط عمومي‌هاي استان با مرکز افکارسنجي جهاد دانشگاهي برگزار شد، شناخت افکار عمومي را لازمه ارتباط با مردم توسط روابط عمومي‌ها دانست و گفت: يکي از وظايف اصلي روابط عمومي ارائه داده‌هاي مناسب براي جلوگيري از انتشار شايعات در افکار عمومي است.
وي از تشکيل شوراي هماهنگي روابط عمومي‌هاي استان متشکل از هفت عضو اصلي و دو عضو علي‌البدل خبر داد و خاطرنشان کرد: سمينار نوانگار نيز با همکاري کميته آموزش شوراي هماهنگي روابط عمومي‌ها و همت مرکز افکارسنجي جهاد دانشگاهي استان برگزار شد.
وي بر ارتباط مستمر روابط عمومي‌هاي سازمان‌ها با رسانه‌ها و مطبوعات استان تأکيد و تصريح کرد: روابط عمومي بايد نقش اصلي خود که اطلاع‌رساني صحيح اقدامات و اهداف آن مجموعه است را با دقت و همکاري با رسانه‌ها ايفا کنند.
فروزنده اظهار کرد: در راستاي ارتقاي توانمندي‌هاي روابط عمومي‌هاي استان کارگاه‌هاي آموزشي مختلف مانند سمينار نوانگار از طرف کميته آموزش شوراي هماهنگي روابط عمومي‌هاي استان در طول سال برگزار خواهد شد.
گفتني است، سمينار نوانگار به همت جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري و اداره کل روابط عمومي و امور بين‌الملل استانداري برگزار شد.

209443