نخستين سمينار تخصصي نو انگار در جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري برگزار مي‌شود
تاریخ انتشار : 1397/09/05

نخستين سمينار تخصصي نو انگار در جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري برگزار مي‌شود

سرپرست جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري از برگزاري نخستين سمينار تخصصي نو انگار توسط جهاد دانشگاهي استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، سيروس رضايي با اعلام اين خبر اظهار کرد: سمينار تخصصي نو انگار  با همکاري استانداري و شوراي هماهنگي روابط عمومي‌هاي استان برگزار خواهد شد.
وي افزود: اين سمينار با هدف ارتقاء و شناخت روابط‌ عمومي دستگاه‌ها نسبت به نظرسنجي، تعالي روابط‌عمومي‌ دستگاه‌ها و معرفي قابليت‌هاي مرکز افکار سنجي دانشجويان ايران (ايسپا) وابسته به جهاد دانشگاهي برگزار مي‌شود.
رضايي گفت: تمامي مديران و کارشناسان روابط عمومي دستگاه‎هاي اجرايي استان در بخش دولتي و خصوصي در اين سمينار شرکت خواهند کرد.
وي بيان کرد: زمان برگزاري اين سمينار،  چهارشنبه هفتم آذرماه از ساعت هشت صبح تا 12 در سالن خيام دانشکده فني و مهندسي دانشگاه شهرکرد و با سخنراني «ابراهيم شيرعلي» و «محمدحسين نادري» برگزار مي‌شود.
رضايي خاطرنشان کرد: براي افراد شرکت‌کننده در اين نشست تخصصي، گواهينامه معتبر از سوي جهاد دانشگاهي صادر خواهد شد.

209460