تيم علامه جهاد دانشگاهي، رتبه اول دومين مرحله مسابقات مناظره دانشجويي دانشجويان مراکز علمي کاربردي استان را کسب کرد
تاریخ انتشار : 1397/09/03
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، مرحله استاني دومبن دوره مسابقات مناظره دانشجويي ويژه دانشجويان مراکز علمي کاربردي استان با معرفي تيم‌هاي برتر به کار خود پايان داد.
اين دوره از مسابقات که به همت معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي استان در روزهاي 28 و 29 و 30 آبانماه در جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري برگزار شد، روز چهارشنبه با معرفي تيم برتر به کار خود پايان داد.
پس از اتمام مسابقات و جمع بندي امتيازات گروه «علامه جهاد دانشگاهي» در مسابقه نهايي با کسب بيسترين امتياز نسبت به تيم نيروي انتظامي برنده مسابقات شد.

لازم به ذکر است در دومين دوره مسابقات مناظرات دانشجويي دانشجويان علمي کاربردي تعداد 26 تيم از مراکز علمي کاربردي سراسر استان حضور داشتند.
گفتني است مسابقات کشوري دومين دوره مسابقات مناظره دانشجويان علمي کاربردي، اوايل آذر ماه به ميزباني استان يزد برگزار مي‌شود.

سامانه ها
اتوماسیون اداری (لینک 1)