جهاد دانشگاهي در امور بنيادين جمهوري اسلامي ايران اثرگذار بوده است
تاریخ انتشار : 1397/08/23
نماينده شهرستان‌هاي شهرکرد، بن و سامان در مجلس شوراي اسلامي گفت: جهاد دانشگاهي يک نهاد انقلابي، فرهنگي و تأثيرگذار و اثربخش در امور بنيادين جمهوري اسلامي ايران بوده است.
جهاد دانشگاهي در امور بنيادين جمهوري اسلامي ايران اثرگذار بوده است

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، اردشير نوريان 23 آبان ماه در بازديد از جهاد دانشگاهي استان، گفت: جهاد دانشگاهي يک نهاد انقلابي، فرهنگي و تأثيرگذار و اثربخش در امور بنيادين جمهوري اسلامي ايران بوده است.
نماينده شهرستان‌هاي شهرکرد، بن و سامان در مجلس شوراي اسلامي از تلاش‌هاي مجموعه جهاد دانشگاهي استان تشکر و تصريح کرد: اميد است که اين مجموعه در مسير مقدس حفظ ارزش‌هاي نظام و انقلاب و خدمت به مردم همواره پيروز باشند.
سرپرست جهاد دانشگاهي استان با تشريح فعاليت‌هاي مختلف جهاد دانشگاهي استان در حوزه‌هاي آموزشي، فرهنگي و پژوهشي، گفت: اين نهاد مورد عنايت رهبري بوده است و ايشان از مجموعه جهاد دانشگاهي به عنوان يک فرهنگ نام برده‌اند.
رضايي برگزاري کلاس‌هاي آموزشي کوتاه‌مدت، مرکز علمي کاربردي، فعاليت خبرگزاري‌هاي ايسنا و ايکنا، انجام مطالعات پژوهشي در حوزه‌هاي IT، جوش و گردشگري را از شاخص‌ترين فعاليت‌هاي اين مجموعه در حوزه‌هاي مختلف برشمرد.

سامانه ها
اتوماسیون اداری (لینک 1)