همزمان با دهه وقف؛
تجليل از ايکناي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري در همايش ياوران وقف
تاریخ انتشار : 1397/08/23 16:52:29
در همايش ياوران وقف که همزمان با دهه وقف در چهارمحال و بختياري برگزار شد، از خبرنگار خبرگزاري ايکنا شعبه چهارمحال و بختياري تجليل شد.
همزمان با دهه وقف؛

تجليل از ايکناي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري در همايش ياوران وقف

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، صبح امروز ۲۲ آبان ماه در همايش ياوران وقف که با حضور نماينده، ولي فقيه در استان و امام جمعه شهرکرد، معاون هماهنگي امور عمراني استاندار، تعدادي از مسئولين استان، واقفين، هيئت امناي امامزادگان و بقاع متبرکه و عموم مردم در مجتمع تفريحي رفاهي لاله شهرکرد برگزار شد، از متوليان و هيئت‌هاي امناي برگزيده مساجد و بقاع متبرکه و تعدادي از خيرين و واقفين و مديران استان تجليل شد.
همچنين در همايش ياوران وقف در چهارمحال و بختياري که همزمان با دهه وقف برگزار شد، از رسانه‌هاي فعال استان در حوزه ترويج و انعکاس اخبار حوزه وقف و خبرگزاري ايکنا شعبه چهارمحال و بختياري، تجليل شد.
مديرکل اوقاف و امور خيريه در لوحي سپاسي که به ايکنا تقديم شده است از تلاش‌هاي صادقانه خبرنگاران ايکنا در زمينه اطلاع‌رساني و آگاهي بخشي به جامعه تقدير و تشکر کرده است و همت والاي خبرنگاران ايکنا در انعکاس اخبار و اطلاعات سازمان اوقاف و بيان مشکلات و واقعيت‌هاي اجتماعي را ارزشمند و ستودني دانسته است.
يادآور مي‌شود، اين همايش در دهه وقف به صورت سراسري و با هدف تجليل از حاميان و ياوران وقف، خيرين و متوليان و هيئت‌هاي امناي مساجد و بقاع متبرکه و به همت اداره کل اوقاف و امور خيريه استان برگزار شد.

سامانه ها
اتوماسیون اداری (لینک 1)