تفاهم‎‌نامه همکاري ميان جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري و دبيرخانه کانون‌هاي مساجد استان منعقد شد
تاریخ انتشار : 1397/08/13
تفاهم‌نامه همکاري ميان جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري و دبيرخانه هيئت هماهنگي و نظارت بر کانون‌هاي فرهنگي مساجد استان منعقد شد.

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، سيروس رضايي 13 آبان ماه در اين آيين، با اشاره به فعاليت جهاد دانشگاهي در سه معاونت پژوهشي، آموزشي و فرهنگي اظهار کرد: مهمترين وظيفه جهاد دانشگاهي اين است که با به دست آوردن نيازهاي فرهنگي، آموزشي و تحقيقاتي، اقدام کاربردي و موردنياز ارائه کند.
سرپرست جهاد دانشگاهي استان همکاري مشترک در راستاي اجراي برنامه‌ها، همايش‌ها و دوره‌هاي آموزشي در طول سال و به ويژه در طرح غني‌سازي اوقات فراغت تابستان کانون‌ها، استفاده از ظرفيت علمي جهاددانشگاهي براي انجام پروژه‌هاي تحقيقاتي و پژوهشي با در نظر گرفتن ضوابط و فرآيند تصويب آن‌ها و ايجاد زمينه براي استفاده از ظرفيت دانشجويان در فعاليت کانون‌هاي مساجد را از جمله زمينه‌هاي همکاري اين دو دستگاه برشمرد.
رضايي همکاري و تعامل در زمينه‌هاي علمي پژوهشي با رويکردهاي فرهنگ، هنر و مسجد، اعلام فراخوان برنامه‌ها و جشنواره‌ها و مسابقات فرهنگي و قرآني را از ديگر اهداف انعقاد تفاهم‌نامه همکاري دبيرخانه کانون مساجد با جهاد دانشگاهي عنوان کرد.
سرپرست دبيرخانه هيئت هماهنگي و نظارت بر کانون‌هاي فرهنگي مساجد استان نيز اظهار کرد:  اين تفاهم‌نامه همکاري به منظور کمک به تحقق اهداف کانون‎هاي فرهنگي هنري مساجد و لزوم توجه به کانون‌ها منعقد شده است.
محمدرضا مظاهري خاطرنشان کرد: توسعه همکاري ۲ جانبه، ارتقاي مشارکت در زمينه هاي فرهنگي، آموزشي و پژوهشي و نيل به اهداف مشترک با عنايت به ظرفيت هاي متعالي در دستگاه هاي طرف تفاهم از ديگر اهداف انعقاد تفاهم نامه با جهاد دانشگاهي است.