در راستاي اجراي الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي:
امضاء تفاهم نامۀ همکاري جهاد دانشگاهي استان با شرکت گروه بازرگانان برتر
تاریخ انتشار : 1397/08/05
در راستاي اجراي الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي:
امضاء تفاهم نامۀ همکاري جهاد دانشگاهي استان با شرکت گروه بازرگانان برتر

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري،  طي نشستي در راستاي طرح الگوي نوين توسعۀ مشاغل خانگي تفاهم نامه اي بين جهاد دانشگاهي استان و شرکت گروه بازرگانان برتر استان منعقد شد.
در اين تفاهم‌نامه که با هدف تحقق اهداف فاز دوم وسوم طرح (توانمند سازي متقاضيان راه اندازي کسب وکارهاي خانگي و اتصال به بازار محصولات توليد شده در مشاغل خانگي) منعقد گرديد، راهکارهاي همکاري مشترک جهاد دانشگاهي و شرکت گروه بازرگانان برتر مطرح و در قراردادي منعقد شد.
در اين نشست سرپرست جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري هدف طرح را ايجاد، توسعه و پايدارسازي مشاغل خانگي عنوان و اظهار داشت:  هدف در سه فاز براي جهاد دانشگاهي تعريف شده است، فاز اول شناسايي مزيت‌هاي استاني و شهرستاني در حوزۀ مشاغل خانگي بود که توسط کميتۀ علمي طرح انجام پذيرفت.
رضايي گفت: فاز دوم آموزش و توانمند‌سازي متقاضيان در مزيت‌هاي شناسايي شده است و فاز سوم اتصال به بازار و فروش محصول توليدات مشاغل خانگي است.
مدير طرح الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي گفت: جهاد دانشگاهي به عنوان مجري طرح الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي و نيز نهاد انقلابي از هر گونه حمايت شرکت‌ها از فازهاي دوم و سوم طرح استقبال خواهد کرد.
مدير عامل شرکت گروه بازرگانان برتر نيز با استقبال از طرح و ضمن معرفي شرکت و ظرفيت‌هاي آن گفت: اين طرح دقيقا در راستاي اهداف شرکت است،
کياني افزود: شرکت گروه بازرگانان برتر آمادگي کامل دارد تا در جهت توانمند‌سازي، تبليغات و فروش محصول از متقاضيان حمايت کند.
وي امکانات فيزيکي و مجازي مجموعه خود را معرف خوبي براي توليدات مشاغل خانگي عنوان کرد و پيشنهاد ثبت متقاضيان در بانک اطلاعات کسب و کار استان، که تحت پوشش آن شرکت مي‌باشد را ارائه داد.