رئيس دانشگاه جامع علمي کابردي چهارمحال و بختياري:
مسابقات مناظره دانشجويي افزايش تاب‌‎آوري دانشجويان را در پي دارد
تاریخ انتشار : 1397/07/24 14:19:47

رئيس دانشگاه جامع علمي کابردي چهارمحال و بختياري:
مسابقات مناظره دانشجويي افزايش تاب‌‎آوري دانشجويان را در پي دارد

رئيس دانشگاه جامع علمي کابردي چهارمحال و بختياري گفت: برگزاري مسابقات مناظره دانشجويي موجب افزايش تاب‌‎آوري ميان دانشجويان مي‌شود.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، فريد براتي با اشاره به برگزاري مرحله منطقه‌اي هفتمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويان ايران به ميزباني جهاد دانشگاهي استان، برگزاري اين مسابقات را موجب افزايش فرهنگ مفاهمه و گفت و گو در استان دانست و اظهار کرد: برگزاري اين مسابقات باعث افزايش تاب‌‎آوري در بين دانشجويان و در جامعه مي‌شود.
وي با اشاره به  حضور 96 تيم از دانشجويان چهارمحال و بختياري در مرحله استاني هفتمين دوره از مسابقات مناظره دانشجويي، تصريح کرد: جهاد دانشگاهي ظرفيت‌هاي بسيار بالايي در زمينه‌هاي مختلف از جمله فرهنگي در استان دارد.
رئيس دانشگاه جامع علمي کابردي استان خاطرنشان کرد: مناظره‌هاي دانشجويي مي‌تواند در افزايش آگاهي دانشجويان نقش موثري داشته باشد و ابعاد جديدي را پيش روي آن‌ها بگذارد.