سرپرست دانشگاه پيام نور چهارمحال و بختياري:
مسابقات مناظره دانشجويي موجب پيشرفت سطح گفتمان مي‌شود
تاریخ انتشار : 1397/07/23 11:48:14

سرپرست دانشگاه پيام نور چهارمحال و بختياري:

مسابقات مناظره دانشجويي موجب پيشرفت سطح گفتمان مي‌شود

سرپرست دانشگاه پيام نور چهارمحال و بختياري گفت: مسابقات مناظره دانشجويي موجب پيشرفت سطح گفتمان مي‌شود.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، عليرضا آبرود اظهار کرد: دانشجويان در اوج نشاط و انرژي هستند و به دليل برخي از اين پارامتر‌ها و انرژي‌هاي مثبت از صبر و حوصله کمي برخوردارند، لذا لازم است از منظر علمي و منطقي تمريني به منظور افزايش صبر آن‌ها انجام گيرد که مسابقات مناظرات تمريني در راستاي افزايش صبر خواهد بود.
سرپرست دانشگاه پيام نور چهارمحال و بختياري ادامه داد: به طور کلي مناظرات، تمريني است تا جوانان و به خصوص دانشجويان ياد بگيرند که در مقابل ديدگاه ديگران، صبر و تحمل پيشه کرده و قدرت انتقادپذيري و استدلال را افزايش داده و مي‌آموزند مطالبي که ارائه مي‌دهند، شامل منبع موثق و برگرفته از دانش مستند فردي باشد.
وي افزود: توسعه فرهنگ گفتمان، توسعه نشاط روحي و تمرکز بر مديريت افکار دانشجويان از شاخص‌ترين نتايج برگزاري مسابقات مناظرات دانشجويي است.
آبرود خاطرنشان کرد: برگزاري مسابقات مناظرات دانشجويان با مديريت مطلوب، مي‌تواند تمريني در راستاي آزادي بيان، گفتمان آزاد بر مبناي علم باشد و موجب اثربخشي در جامعه شود چرا که در حال حاضر جامعه نياز به اين تفکر دارد.
سرپرست دانشگاه پيام نور چهارمحال و بختياري ميزباني مسابقات مناظرات دانشجويي را يک فرصت طلايي براي استان دانست و گفت: معرفي چهارمحال و بختياري به عنوان يک استان دانشجو محور از ديگر پيامدهاي اين مسابقات است و موفقيت در اين زمينه موجب ارتقا سطح گفتمان در استان خواهد شد.
وي در ادامه بيان کرد: لازم است که در اين خصوص مشارکت، فرهنگ‌سازي و اطلاع‌رساني مناسب صورت گيرد تا جوانان استان بتوانند از توانايي‌هاي خود بهره برده و با تکاپوي خود و کسب مقام برتر در سطح کشور، موجب نشان دادن ظرفيت‌ها و پتانسيل‌هاي استان در حوزه گفتمان‌هاي علمي، منطقه‌اي و استدلا‌هاي مناظره‌اي شوند.
آبرود خاطرنشان کرد: تجربه زيباي مناظرات دانشجويي موجب ارتقا سطح کيفي جامعه از لحاظ علمي در حوزه گفتمان شده و مي‌تواند جامه را در هر بخشي از لحاظ گفتمان آماده پذيرش تغييرات کند.
سرپرست دانشگاه پيام نور چهارمحال و بختياري گفت: توسعه کمي سياست گفتمان در مراکز و دانشگاه‌ها تاثير بسيار خوبي خواهد داست و دانشجوياني که در اين مسابقات و در گفتمان‌ها شرکت مي‌کنند، در آينده به عنوان بهترين داور و مشاوراني خواهند بود که اين تجربه را به ساير بخش‌ها به خصوص دانشجويان انتقال خواهند داد.
وي در پايان تصريح کرد: جهاد دانشگاهي در اين خصوص به عنوان يک شروع کننده و مبدا اين گفتمان بوده و در ساير فعاليت‌هاي فرهنگي عملکرد بسيار مطلوبي داشته و مطمعنا استفاده از تمام پتانسيل‌هاي جهاددانشگاهي مي‌تواند آغاز منبع تحولات خوبي در استان باشد.