سرپرست جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري:
تاریخ انتشار : 1397/07/22 17:02:15

سرپرست جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري گفت: برگزاري موفق هفت دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويي در کشور پاسخ به يکي از مطالبات مقام معظم رهبري است.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، سيروس رضايي 22 مهرماه در مرحله منطقه اي هفتمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويي منطقه غرب کشور در دانشگاه شهرکرد، اظهار کرد: سازمان دانشجويان جهاد دانشگاهي در سال 87 کارهاي مطالعاتي برگزاري مناظره دانشجويي را در کشور بر اساس يک مدل بومي سازي ايراني - اسلامي  آغاز کرد.
وي با بيان اينکه امسال هفتمين دوره از مناظرات ملي دانشجويي برگزار مي‌شود، افزود: برگزاري موفق هفت دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويي در کشور پاسخ به يکي از مطالبات مقام معظم رهبري است.
رضايي تصريح کرد: در استان مناظرات دانشجويي در اسفندماه سال گذشته در سطح مراکز آموزشي و دانشگاه‌ها برگزار و با استقبال دانشجويان روبرو شد به نحوي که نزديک به 400 نفر در اين مسابقات شرکت کردند.
وي تاکيد کرد: چهارمحال و بختياري سال گذشته و امسال رتبه نخست را در تعداد تيم شرکت کننده در مناظرات دانشجويي کسب کرده است.
رضايي با اشاره به حضور 96 تيم از دانشجويان دانشگاه‌ها و مراکز آموزشي سراسر استان در مرحله استاني هفتمين دوره از مسابقات مناظره دانشجويي، افزود: اين مسابقات با معرفي 8 تيم منتخب به کار خود پايان داد و 8 تيم دانشجويي پس از رقابت‌هاي تنگاتنگ به‌عنوان تيم‌هاي منتخب انتخاب شده‌اند.
وي آموزش فرهنگ گفت‌وگو را از اهداف برگزاري مناظرات دانشجويي عنوان و تصريح کرد: اخلاق و فرهنگ گفت‌وگو بايد در کشور نهادينه شود که مناظرات دانشجويي براي همين هدف تدوين شده است.
سرپرست جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري افزايش قدرت استدلال و فن بيان دانشجويان را از ديگر اهداف برگزاري مناظرات دانشجويي برشمرد و خاطرنشان کرد: مسابقات مناظره فرصتي براي يادگيري، نقدپذيري و بالا بردن آستانه تحمل است.