خروج دانشجويان از انزوا از اهداف برگزاري مناظرات دانشجويي است
تاریخ انتشار : 1397/07/22 17:00:55

خروج دانشجويان از انزوا از اهداف برگزاري مناظرات دانشجويي است

دبير اجرايي مسابقات مناظرات دانشجويي در کشور با اشاره به اينکه برگزاري مناظرات دانشجويي موجب مي‌شود که دانشجويان به گفت و گو صحيح جذب شوند، گفت: از ديگر اهداف برگزاري مناظرات اين است که بتوانيم جامعه دانشجويي را به سمتي بکشانيم که در انزوا نباشند.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، مهديه شاه‌نظري 22 مهرماه در آيين افتتاح مرحله منطقه‌اي هفتيمن دوره مسابقات  ملي مناظره دانشجويان ايران در دانشگاه شهرکرد، اظهار کرد: تلاش مي‌کنيم مناظرات دانشجويي به شکل مطلوب و مطابق خواست مقام معظم رهبري برگزار شود.
وي با بيان اينکه سال‌هاي 89 و 90، برنامه‌هاي مطالعاتي برگزاري مناظرات در دبيرخانه مسابقات مناظره دانشجويي در سازمان دانشجويان جهاد دانشگاهي انجام شد، ادامه داد: نخستين دوره از مناظرات دانشجويي در ارديبهشت‌ماه سال 91 و دوره‌هاي بعدي نيز در سطح کشور در تمام دانشگاه‌ها برگزار شد و از چهارمين دوره به دليل استقبال بسيار، مسابقات به صورت سه مرحله‌اي برگزار شد که شامل مراحل استاني، منطقه‌اي و کشوري است.
شاه‌نظري تاکيد کرد: دوره چهارم مناظرات با 170 تيم شرکت کننده، دوره پنجم با 440 تيم و دوره ششم با 550 تيم برگزار شده و دوره هفتم با 580 تيم شرکت کننده در حال برگزاري است.
وي اضافه کرد: اکنون هفتيمن دوره از مناظرات ملي دانشجويي  در 33 واحد جهاد دانشگاهي در کشور برگزار مي‌شود و چهارمحال و بختياري يکي از واحدهايي پر تيم است که سال گذشته 46 و امسال  96 تيم شرکت کننده در مسابقات مناظرات را دارد.
شاه‌نظري بيان کرد: اين دوره از مسابقات در چهار منطقه شامل جهاد دانشگاهي واحد علم و صنعت تهران، خراسان رضوي، گيلان و چهارمحال و بختياري برگزار مي‌شود که چهارمحال و بختياري ميزبان منطقه غرب کشور است.
وي با اشاره به اينکه از هر منطقه سه تيم به مرحله کشوري راه مي‌يابند و  12 تيم در مرحله کشوري با هم رقابت مي‌کنند، افزود: نخستين خروجي مدنظر ما مطابق شعار مسابقات که مناظره فرصتي براي يادگيري است، اين است که شرکت کنندگان در يک فضاي سالم و در يک چارچوب با هم گفت و گو کنند که در کارگاه توجيهي آموزش لازم را ديدند و اين مهم در ارزيابي آنان مدنظر قرار مي‌گيرد.
شاه‌نظري تصريح کرد: از ديگر اهداف برگزاري مناظرات اين است که بتوانيم جامعه دانشجويي را به سمتي بکشانيم که در انزوا نباشند و همچنين از محتواي مناظرات فيلم و کتاب آموزشي نيز تهيه مي‌شود.
وي با اشاره به فوايد برگزاري مناظرات در ايام برگزاري انتخابات، گفت: بسياري از گزاره‌هاي مناظرات گزاره‌هاي ريزي هستند که به انتخابات مربوط مي‌شود مانند گزاره انتخاب ترامپ به عنوان رئيس جمهور آمريکا و تاثير اين انتخاب بر مناسبات بين‌المللي ايران که در مناظرات در اين زمينه منظره خواهيم داشت.
دبير اجرايي مسابقات مناظرات دانشجويي در کشور گفت: حضور تيم داوري در مسابقات موجب مي‌شود تا شرکت کنندگان بدانند مسير مناظرات را درست را مي‌روند و استدلال آنان با رعايت احترام و اخلاق به تيم مقابل درست است يا خير.