آغاز مسابقات مناظره دانشجويي منطقه غرب کشور در چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1397/07/22 16:59:33
مرحله منطقه‌اي هفتمين دوره مسابقات مناظره دانشجويي منطقه غرب کشور به ميزباني جهاد دانشگاهي واحد چهارمحال و بختياري آغاز شد.

آغاز مسابقات مناظره دانشجويي منطقه غرب کشور در چهارمحال و بختياري

به روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، شهرام مقدس 22 مهرماه در اين آيين، اظهار کرد: تمرين فرهنگ تحمل يکديگر در مناظرات دانشجويي امکان‌پذير است و در اين صحنه گسترش مي‌يابد.
مديرکل دفتر امور اجتماعي استانداري چهارمحال و بختياري با اشاره به روند مطلوب برگزاري مناظرات و اينکه نبايد هر چيزي را سياسي کنيم، افزود: بايد سياست‌زدايي را به عنوان يک راهبرد در دستور کار قرار دهيم.
مسئول نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه شهرکرد نيز اظهار کرد: مناظرات امري مهم است و در سيره و پيام اهل بيت آمده است که حضرت محمد (ص) با مخالفان و دوستان خود مناظراتي داشتند که در کتب تاريخ ثبت شده است.
حجت‌الاسلام سعيد صفي گفت:مقام معظم رهبري بارها به برگزاري کرسي‌هاي آزاد انديشي تاکيد کردند که انجام اين امور از وظايف ما است.
بلازم به ذکر است، اين مسابقات با حضور 16 تيم شرکت کننده از 9 استان منطقه غرب کشور به مدت سه روز از امروز تا 24 مهرماه در استان برگزار مي‌شود.