اختتاميه مرحله استاني مسابقات ملي مناظره دانشجويان در چهارمحال و بختياري برگزار شد
تاریخ انتشار : 1397/07/15
آيين اختتاميه مرحله استاني هفتمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويان چهارمحال و بختياري برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، سعيد صالحي در اين  آيين، اظهار كرد: زيرساخت و زير بناي بالندگي و شكوفايي استعدادها، نتيجه يادگيري و گفت و گو است.
سرپرست دفتر سياسي، انتخابات و تقسيمات كشوري استانداري چهارمحال و بختياري افزود: گفت و گو در جوامع دانشگاهي از اين لحاظ مورد اهميت بوده كه مقطع سني، جنسيت و زمان در آن مد نظر گرفته نشده است.
صالحي با اشاره با تاثير گفت و گو در جامعه دانشجويي در شرايط اقتصادي و سياسي جامعه، خاطرنشان كرد: ارتقا بالندگي و شكوفايي استعداد، رشد و توسعه زيرساخت جامعه و همچنين ارتقا سطح علمي، از اهداف گفت و گو در مقاطع دانشجويي و به خصوص گفت و گو ميان نخبگان دانشجويي و اساتيد دانشگاه، به شمار مي‌رود.
وي با اشاره به تاثير مناظرات دانشجويي در ارتقا سطح كيفي علمي جامعه، بيان كرد: عملكرد دانشگاه‌هاي علمي كاربردي و به خصوص جهاد دانشگاهي به عنوان متولي اين امر تاثير بسياري مطلوب و خوبي داشته چرا كه افزايش توان استعداد در جوانان در عرصه‌هاي مختلف تاثير به مراتب بالاتري در سطح استاني و كشوري دارد.
لازم به ذکر است، در اين آيين گروه «نغمه سبز» از دانشگاه پيام‌نور شهرکرد، گروه «تلنگر» از دانشگاه شهرکرد، گروه «آيت‌الله طالقاني» از دانشگاه شهرکرد، گروه «مي‌توانيم» از دانشگاه شهرکرد، گروه «علامه» از دانشگاه جامع علمي کابردي، گروه«مرصاد» از دانشگاه شهرکرد، گروه «اصولگرايان اصلاح‌طلب» از دانشگاه شهرکرد و گروه«حرف حساب» از دانشگاه شهرکرد و همچنين هيات داوران در مسابقات مناظره تجليل شدند.

121961