چهارمحال و بختياري ميزبان مسابقات مناظره دانشجويي منطقه غرب کشور مي‌شود
تاریخ انتشار : 1397/07/15
سرپرست جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري گفت: چهارمحال و بختياري ميزبان مرحله منطقه‌اي هفتيمين دوره مسابقات مناظره دانشجويي منطقه غرب کشور مي‌شود.

چهارمحال و بختياري ميزبان مسابقات مناظره دانشجويي منطقه غرب کشور مي‌شود

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، سيروس رضايي در آيين اختتاميه مرحله استاني هفتمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويان ايران، با اعلام اين خبر، اظهار کرد: جهاد دانشگاهي استان در اواخر مهرماه جاري، ميزبان مسابقات مناظره دانشجويي منطقه غرب کشور با حضور دانشجويان منتخب از ۹ استان کشور (قم، همدان، کرمانشاه، کردستان، فارس، ايلام، لرستان، مرکزي و صنعتي اصفهان) در دانشگاه شهرکرد خواهد بود.
وي با اشاره به حضور 96 تيم از دانشجويان دانشگاه‌ها و مراکز آموزشي سراسر استان در مرحله استاني هفتمين دوره از مسابقات مناظره دانشجويي، افزود: اين مسابقات با معرفي 8 تيم منتخب به کار خود پايان داد و 8 تيم دانشجويي پس از رقابت‌هاي تنگاتنگ به‌عنوان تيم‌هاي منتخب انتخاب شده‌اند .
رضايي آموزش فرهنگ گفت‌وگو را از اهداف برگزاري مناظرات دانشجويي عنوان و تصريح کرد: اخلاق و فرهنگ گفت‌وگو بايد در کشور نهادينه شود که مناظرات دانشجويي براي همين هدف تدوين شده است .
وي قدرت استدلال و فن بيان دانشجويان را از ديگر اهداف برگزاري مناظرات دانشجويي برشمرد و خاطرنشان کرد: مسابقات مناظره فرصتي براي يادگيري، نقدپذيري و بالا بردن آستانه تحمل است.