تشريح برنامه‌هاي فرهنگي جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1397/07/14

تشريح برنامه‌هاي فرهنگي جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري

سرپرست جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري با اعلام فراخوان عضوگيري سازمان دانشجويان شعبه استان، برنامه‌هاي فرهنگي قرآني اين واحد در سال جديد تحصيلي را تشريح کرد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، سيروس رضايي
اجراي موفقيت آميز هفتمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويي در استان با ثبت نام 96 تيم دانشجويي را از افتخارات جهاددانشگاهي استان در حوزه فرهنگي در سال 97 دانست و افزود: اين واحد در اواخر مهرماه جاري، ميزبان مسابقات مناظره منطقه غرب کشور با حضور دانشجويان منتخب از 9 استان کشور در دانشگاه شهرکرد خواهد بود.
 وي با اشاره به اهميت فعاليت‌هاي فرهنگي جهاددانشگاهي در دانشگاه‌ها و با بيان اين که معاونت فرهنگي جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري همچون ساير واحدهاي جهاددانشگاهي کشور، برنامه‌هاي خود را در سه قالب اصلي، طرح‌هاي هماهنگ، سراسري و طرح‌هاي داخلي اجرا مي‌کند که طرح‌هاي هماهنگ ناظر به طرح‌هايي است که هر ساله از سوي معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي به صورت متمرکز طراحي و به واحدهاي سراسر کشور ابلاغ مي‌‎شوند.
رضايي ادامه داد: در سال 97 اجراي 10 برنامه هماهنگ توسط معاونت فرهنگي جهاددانشگاهي استان پيش‌بيني شده است که تعدادي از آنها در نيمه اول سال اجرا شده‌اند و مابقي آن‌ها تا آخر سال 97 در دانشگاه شهرکرد و ساير مراکز دانشگاهي منتخب استان اجرا مي‌شوند.
وي برنامه‌هاي هماهنگ فرهنگي که براي اولين بار در جهاددانشگاهي استان اجرا مي‌شود را مسابقات دفاع سه دقيقه‌اي، اردوي دانشجويي گنبد گيتي، اردوي جهادي تخصصي مهر باران  و اردوي دانشجويي طبيعت پاک دانست.
رضايي تعداد طرح هاي فرهنگي داخلي را که به پيشنهاد معاونت فرهنگي اين واحد براي اجرا در سال 97 مصوب شده‌اند 46 برنامه خواند که در حوزه‌هاي مختلف قرآني و فرهنگي اجتماعي طراحي و در قالب هاي مختلف همچون کارگاه، همايش، نشست، اردو، برگزاري نمايشگاه، اکران فيلم و مسابقه کتابخواني اجرا مي‌شوند.
سرپرست جهاد دانشگاهي استان کتابت سفارشي آيات قرآن، ايستگاه هنر قرآني، برگزاري سلسله نشست‌هايي با عنوان مهارت‌هاي زندگي قرآني، مسابقه کتابخواني قرآني، مسابقات قرآني حفظ و مفاهيم ويژه خانواده جهادگران و طرح کرسي‌هاي تلاوت قرآن را از جمله مهم‌ترين فعاليت‌هاي قرآني جهاد دانشگاهي در سال تحصيلي جاري در دانشگاه‌هاي استان برشمرد.
وي با اشاره به اين که يکي از شعب فعال در معاونت فرهنگي جهاددانشگاهي استان، سازمان دانشجويان است از  برنامه سراسري اين سازمان با عنوان شبکه دانشجويي سَدا و  فراخوان عضوگيري سازمان دانشجويان در سطح شعب اين سازمان در سراسر کشور همزمان با آغاز ثبت نام دانشجويان در دانشگاه‌ها خبر داد و افزود: اين ثبت نام تا نيمه آبان‌ماه سال جاري نيز ادامه خواهد داشت و دانشجويان متقاضي مي توانند با مراجعه به دفاتر جهاددانشگاهي در دانشگاه ها نسبت به تکميل فرم عضويت در سازمان دانشجويان، اقدام نمايند و همچنين علاقه مندان براي کسب اطلاعات بيشتر مي توانند به آدرس http://studentcity.ir مراجعه نمايند.
سرپرست جهاددانشگاهي استان، چاپ و انتشار حداقل 10 عنوان کتاب توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهي واحد چهارمحال و بختياري در سال 1397 را از ديگر برنامه‌هاي اين واحد اعلام کرد و بر امادگي اين سازمان براي چاپ و انتشار کتب اساتيد دانشگاهي در کوتاهترين مدت تاکيد کرد.
وي مرکز افکارسنجي جهاددانشگاهي واحد چهارمحال و بختياري را از ديگر مراکز و شعب فعال اين واحد دانست و از اعلام آمادگي اين مرکز براي ارائه خدمات تخصصي به سازمان‌ها و دستگاه‌هاي اجرايي استان و دانشگاه‌ها در حوزه نظرسنجي خبر داد.
رضايي با اشاره به فعاليت دو خبرگزاري رسمي ايسنا و ايکنا در جهاد دانشگاهي استان از توسعه فعاليت‌هاي اين دو خبرگزاري در دوره مديريت جديد جهاددانشگاهي استان خبر داد.
 سرپرست جهاددانشگاهي استان، ايجاد ساختارهاي جديد فرهنگي را از ديگر رويکردهاي معاونت فرهنگي جهاددانشگاهي کشور دانست و اعلام کرد:  در همين راستا و به زودي مرکز تخصصي توليد محصولات و خدمات فرهنگي جهاددانشگاهي استان که موافقت اصولي فعاليت خود را در بهار 97 اخذ کرده است به صورت رسمي شروع به فعاليت مي‌کند.
رضايي بيان کرد: از جمله فعاليت‌هاي اختصاصي معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي استان را تشکيل کارگروه قرآن و فضاي مجازي از سال 95 در اين واحد با مسئوليت رئيس وقت جهاددانشگاهي دانست و افزود: اين کارگروه در نيمه دوم سال 97 دوره جديد فعاليت خود را آغاز مي‌‌کند.
وي در پايان با اشاره به مزيت‌هاي فعاليت فرهنگي دانشجويان در جهاددانشگاهي از جمله استفاده از تخفيف‌هاي دانشجويي براي حضور در دوره‌هاي آموزشي جهاد دانشگاهي، بر آمادگي معاونت فرهنگي جهاددانشگاهي براي جذب دانشجويان علاقه‌مند به فعاليت‌هاي فرهنگي و اجتماعي در استان تاکيد و خاطرنشان کرد: دانشجويان تمامي دانشگاه‌هاي استان براي عضويت در سازمان دانشجويان جهاددانشگاهي مي‌توانند به معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي واقع در دانشگاه شهرکرد(جنب دانشکده منابع طبيعي) مراجعه کرده و يا با شماره 32320070 و 32320323 تماس بگيرند.

121940