جهاد دانشگاهي تجارب خوبي در تبديل ايده به محصول دارد
تاریخ انتشار : 1397/07/10 13:35:05

جهاد دانشگاهي تجارب خوبي در تبديل ايده به محصول دارد

معاون هماهنگي و امور مجلس جهاددانشگاهي گفت: جهاد دانشگاهي تجارب خوبي در تبديل ايده به محصول دارد و به رساندن محصول به بازار توجه دارد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري،  احمد شريفي‌زاده 10  مهرماه در ديدار با معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري استان، اظهار کرد: جهاد دانشگاهي ظرفيت مطلوبي در عرصه‌هاي گوناگون همچون توليد و پرورش گياهان دارويي دارد که اين امر در نهايت به ثروت تبديل خواهد شد.
وي با بيان اينکه چهارمحال و بختياري اين ظرفيت را دارد که در زمينه گياهان دارويي کار کند تا مواد موثره اين گياهان استخراج و به دارو تبديل شود، افزود: اين ظرفيت در برخي استان‌ها فعال است و اگر اين مهم حمايت شود فرصت مطلوبي از نظر اقتصادي فراهم مي‌کند.
شريفي‌زاده با اشاره به اينکه فعاليت‌هاي بزرگي در جهاد دانشگاهي در سطح کشور انجام شده است، تصريح کرد: جهاددانشگاهي در حوزه پزشکي، فني مهندسي و علوم انساني اقدامات موثري داشته است و اکنون پنج پژوهشکده و يک پژوهشگاه در حوزه علوم انساني دارد.
وي ادامه داد: جهاد دانشگاهي با اعتبارات محدود، کارهاي ارزشمندي در سطح کشور انجام داده است و به صورت خودگردان فعاليت مي‌کند و چرخي است که اگر حرکت نداشته باشد از چرخه خارج مي‌شود.
شريفي‌زاده با بيان اينکه جهاددانشگاهي در زمينه مناظرات دانشجويي بسيار موفق عمل کرده است، تاکيد کرد: در زمينه مشاغل خانگي نيز محصولات توليدي را با بازار متصل مي‌کند.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري چهارمحال و بختياري نيز اظهار کرد: چهارمحال و بختياري در زمينه گردشگري داراي پتانسيل فراواني است و مي‌توان در عرصه منابع طبيعي در استان کارهاي فراواني انجام داد.
جعفر مرداني افزود: جهاد دانشگاهي در استان مي‌تواند در عرصه گردشگري، آب، گياهان دارويي، بيوتکنولوژي و آسيب‌هاي اجتماعي کار کند و ظرفيت مناسبي در اين زمينه‌ها دارد.
وي تاکيد کرد: چهارمحال و بختياري جز استان‌هايي است که مي‌تواند در بخش‌هاي بسياري کار کند و مجموعه دانشگاه نيز بايد با صنعت و اجتماع گره خورد.
در ادامه رئيس جهاد دانشگاهي استان نيز اظهار کرد: جهاد دانشگاهي داراي برنامه‌هايي است و در اين عرصه نيازمند حمايت از سوي دفتر مرکزي و مسئولان استاني است تا بتواند با بهره‌گيري از ظرفيت‌هاي خود همچون نيروي انساني، در مسير توسعه گام بردارد.
سيروس  رضايي با اشاره به اجراي طرح ملي الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي در 9 استان کشور از جمله چهارمحال و بختياري، بيان کرد: از آغاز اجراي اين طرح تاکنون 2400 نفر در اين طرح ثبت نام کردند  و فاز نخست آن با شناسايي مزيت‌هاي شهرستان‌هاي مختلف استان اجرايي شد و اکنون فاز دوم با آموزش و توانمند سازي متقاضيان ايجاد شغل خانگي در حال انجام است.
وي خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري در هفتمين دوره مناظرات دانشجويي با 96 تيم بيشترين تعداد تيم شرکت کننده را در کشور به خود اختصاص داد.

121965