راه هاي همکاري جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري و اداره کل پست استان بررسي شد
تاریخ انتشار : 1397/07/04
راه هاي همکاري اداره کل پست استان و جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري بررسي شد

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، سيروس رضايي، دوم مهرماه در ديدار با مديرکل پست استان، به تشريح ظرفيت‌هاي جهاد دانشگاهي پرداخت و اظهار کرد: جهاد دانشگاهي آمادگي دارد تا در زمينه هاي پژوهشي، فرهنگي و آموزشي با اداره کل پست استان همکاري نمايد.
رضايي با اشاره به اهميت آموزش در توسعه گفت: جهاد دانشگاهي با وجود مراکز پنج‌گانه استان، دو مرکز تخصصي شهرکرد، مراکز شهرستان بروجن، شهرستان سامان و شهرستان فارسان که همه مردم استان مي توانند از اين آموزش هاي تخصصي و اشتغال محور بهره‌مند شوند.
وي با اشاره به طرح الگوي نوين توسعۀ مشاغل خانگي در استان، افزود: در اين طرح تلاش شده تا با افزودن و تقويت حلقه‌هاي جديد که شامل برندسازي، آموزش و اتصال به بازار است، به ايجاد اشتغال پايدار در مشاغل خانگي پرداخته شود و قطعا شرکت ملي پست يکي از تسهيل کنندگان اين طرح در امر اتصال به بازار مي‌باشد.
سيد عبدل درگاهي، مدير کل پست استان به ظرفيت هاي جهاد دانشگاهي اشاره کرد و گفت: جهاد دانشگاهي در حوزه‌هاي مختلف اعم از آموزشي ، پژوهشي و فرهنگي اقدامات ارزشمندي داشته است و اداره پست استان يکي از ارگان‌هايي است که مي تواند از ظرفيت‌هاي موجود در اين نهاد بهره مند شود.
وي انعقاد تفاهم نامه همکاري بين اداره کل پست با جهاد دانشگاهي استان را خواستار شد و گفت: با انعقاد تفاهم‌نامه امکان انجام اقدامات موثر در حوزه‌هاي مختلف فراهم مي‌شود.