آمادگي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري براي برگزاري دوره‌هاي آموزش خبرنگاري
تاریخ انتشار : 1397/07/03 13:11:58
آمادگي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري براي برگزاري دوره‌هاي آموزش خبرنگاري

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، سوم مهرماه مسئول بسيج رسانه استان از خبرگزاري ايسنا و جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري بازديد کرد.
 در اين ديدار سيروس رضايي بر آمادگي کامل خبرگزاري‌هاي ايسنا و ايکناي استان براي همکاري با بسيج رسانه تاکيد کرد.
سرپرست جهاد دانشگاهي استان آموزش را يکي از ملزومات خبرنگاري دانست و تصريح کرد: جهاد دانشگاهي آمادگي لازم براي برگزاري دوره‌هاي آموزش خبرنگاري در استان با استفاده از اساتيد مجرب را دارد.
مسئول بسيج رسانه چهارمحال و بختياري نيز با اشاره به نقش رسانه‌ها به عنوان رزمندگان جبهه فرهنگي، گفت: رسانه‌هاي چهارمحال و بختياري بايد در زمينه ارائه مقالات و گزارش‌ها با موضوعات ملي تلاش کنند.
سرهنگ پاسدار البرز لله‌گاني بر لزوم آموزش خبرنگاران استان تاکيد و اظهار کرد: خبرنگاران بايد در طراز انقلاب باشند و سواد رسانه‌اي مردم نيز به منظور تشخيص حق از باطل بايد افزايش يابد.
وي با اشاره به نقش رسانه‌ها به عنوان رزمندگان جبهه فرهنگي، گفت: رسانه‌هاي چهارمحال و بختياري بايد در زمينه ارائه مقالات و گزارش‌هاي ملي تلاش بيشتري کنند.
لله‌گاني نقش رسانه‌ها را در اميدآفريني در جامعه موثر دانست و تصريح کرد: امروز دشمن در پي ايجاد نااميدي در کشور است و جبهه رسانه‌اي آن‌ها شامل کشورهاي آمريکا، اسرائيل و عربستان با کمک رسانه‌هاي انگليسي، سرمايه‌گذاري زيادي به‌منظور اثرگذاري در ايران اسلامي داشته‌اند.
مسئول بسيج رسانه چهارمحال و بختياري افزود: رسانه‌هاي داخلي ما بايد با هدف مقابله با اين جنگ رسانه‌اي فعاليت کنند و اگر آرايش لازم را از جبهه رسانه‌اي شاهد نباشيم، نمي‌توان به درستي با تهاجم رسانه‌اي دشمن متصور بود.
وي با بيان اينکه جبهه رسانه‌اي دشمن سرمايه‌گذاري مالي کلاني به‌منظور پيشبرد اهداف ضد ايراني انجام داده است، يادآور شد: در يکي از اين موارد، سناي آمريکا قانون تخصيص 700 ميليون دلار صرفا در زمينه جنگ رسانه‌اي با ايران تصويب کرده است.
لله‌گاني در پايان بر لزوم وجود همدلي در رسانه‌هاي چهارمحال و بختياري تاکيد کرد و گفت: ميزان اثرگذاري مورد انتظار را هنوز از سوي رسانه‌هاي استان شاهد نيستيم و بايد در اين زمينه تلاش‌ها افزايش يابد.