رضايي عنوان کرد:
آمادگي جهاد دانشگاهي براي همکاري با کانون‌هاي مساجد چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1397/06/21
سرپرست جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري گفت: اين نهاد در حوزه‌هاي فرهنگي، آموزشي و رسانه‌اي، پژوهشي، علمي و اشتغال آماده همکاري و همراهي همه جانبه با کانون‌هاي فرهنگي هنري مساجد است.
رضايي عنوان کرد:
آمادگي جهاد دانشگاهي براي همکاري با کانون‌هاي مساجد چهارمحال و بختياري

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، سيروس رضايي، سرپرست جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري در نشست با مسئول دبيرخانه کانون‌هاي فرهنگي هنري مساجد استان با اشاره به ساختار فرهنگي جهاد دانشگاهي گفت: اين نهاد ذاتا يک نهاد فرهنگي است و تاکنون خدمات و اقدامات بسياري در حوزه‌هاي مختلف از قبيل فعاليت‌هاي رسانه‌اي، فعاليت‌هاي قرآني، کارگاه‌ها، همايش‌ها و جشنواره‌ها انجام داده است.
وي ادامه داد: در حوزه فرهنگي ظرفيت‌هاي بسياري وجود دارد که متعدد و متفاوت از ساير دانشگاه‌ها است و از تمام ظرفيت‌هاي ملي و استاني خود در راستاي همکاري و راه‌اندازي فعاليت‌هاي مشترک با کانون‌هاي مساجد بهره مي‌گيريم.
رضايي با اشاره به فعاليت شش کانون در حوزه فرهنگي جهاد دانشگاهي استان، تصريح کرد: کانون آسيب‌هاي اجتماعي، آي تي، ادبي، حقوقي و فرهنگ ورزشي از جمله اين کانون‌ها است.
سرپرست جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، فعاليت‌هاي علمي، آموزشي و پژوهشي را از ديگر رسالت‌هاي اين نهاد برشمرد و گفت: به تازگي دبيرخانه طرح مشاغل خانگي شده‌ايم و تاکنون ۲ هزار نفر براي طرح مشاغل خانگي ثبت‌نام کرده‌اند.
در ادامه محمدرضا مظاهري، مسئول دبيرخانه کانون‌هاي مساجد چهارمحال و بختياري، ظرفيت‌هاي جهاد دانشگاهي را بي‌شمار و ارزشمند عنوان کرد و گفت: هم‌افزايي و همکاري اين ۲ نهاد فرهنگي مي‌تواند منشا خدمات بسياري در استان شود.
وي تصريح کرد: اميد است با انعقاد تفاهم‌نامه‌اي از ظرفيت‌هاي موجود اين ۲ نهاد فرهنگي بيش از پيش استفاده شود.