آزمون دوره‌هاي کوتاه‌مدت جامع گردشگري در جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري برگزار شد
تاریخ انتشار : 1397/05/29
معاون آموزشي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري از برگزاري آزمون دوره‌هاي کوتاه مدت جامع گردشگري خبر داد.

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، سيدغلامرضا رضوي با اعلام اين خبر، اظهار کرد: اين آزمون در تاريخ 26 مرداد ماه جاري در دو نوبت برگزار شد.
معاون آموزشي جهاد دانشگاهي استان گفت: آزمون نوبت اول، آزمون مديران فني و دفاتر خدمات مسافرتي  وآزمون  نوبت دوم مربوط به  راهنمايان ايرانگردي و جهانگردي است که با همکاري ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان انجام شده است.
رضوي خاطرنشان کرد: دوره کوتاه مدت راهنمايان ايرانگردي و جهانگردي در جهاد دانشگاهي برگزار شده است.
به گفته و ي  افراد با موفقيت در اين آزمون مي‌توانند کارت بين‌المللي راهنمايان تور ايرانگردي را دريافت کنند.
لازم به ذکر است، جهاد دانشگاهي با داشتن پنج مرکز آموزشي کوتاه‌مدت(دو مرکز در شهرکرد، شهرستان بروجن، شهرستان فارسان و شهرستان سامان)، ارائه دهنده دوره‌هاي کوتاه‌مدت عمومي و تخصصي در ده دپارتمان آموزشي به متقاضيان مي‌باشد.

سامانه ها
اتوماسیون اداری (لینک 1)