رئيس دانشگاه پيام نور استان: تعامل دانشگاه پيام نور با جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري در ارتقاء سطح کيفيت علمي استان موثر است
تاریخ انتشار : 1397/05/17

رئيس دانشگاه پيام نور استان:

رئيس دانشگاه پيام نور چهارمحال و بختياري گفت: ارتباط و تعامل دانشگاه پيام نور با جهاددانشگاهي استان در ارتقاء سطح کيفيت علمي استان موثر است.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، عليرضا آبرود 17 مردادماه در ديدار با سرپرست جديد جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، با اشاره به توانايي‌ها و ظرفيت‌هاي جهاد دانشگاهي، اظهار کرد: ارتباط و تعامل دانشگاه پيام نور با جهاددانشگاهي استان در ارتقاء سطح کيفيت علمي استان موثر بوده و هماهنگي دانشگاه پيام‌نور با جهاد دانشگاهي موجب تعالي هر دو مرکز علمي استان خواهد شد.
وي افزود: توانايي و عملکرد جهاد دانشگاهي در حوزه فرهنگي و پژوهشي در سطح استان و کشور بسيار پسنديده و تاثيرگذار است و استفاده دو طرفه نرم‌افزاري و سخت‌افزاري دانشگاه پيام‌نور با جهاددانشگاهي نيز موجب توسعه سطح کيفي و علمي خواهد شد.
آبرود با گرامي‌داشت روز خبرنگار، تصريح کرد: وظيفه ما نگه‌داشتن انگيزه در وجود خبرنگاران است چرا که خبرنگار براي انجام رسالت خويش نياز به انگيزه و علاقه دارد.
وي  ادامه داد: نقش خبرنگار در شرايط کنوني کشور بسيارحائز اهميت است و خبرنگاران با اطلاع مردم از اخبار پشت‌پرده در راستاي خودباوري و ايجاد همبستگي ملي  و آرامش‌بخشي به جامعه حرکت مي‌کنند.
آبرود خاطرنشان کرد: تعلق سازماني هر فرد به سازمان خود، رمز موفقيت هر شخصي است است و خبرنگاران بيشترين تعلق و تعصب را نسبت به سازمان خود دارند.
رئيس دانشگاه پيام نور چهارمحال و بختياري بيان کرد: در خصوص  آموزش عالي با وجود رسانه‌هاي گروهي نقش خبرنگار بيش از گذشته تآثيرگذار و مهم است چراکه خبرنگار موجب ايجاد تحول شده و مي‌تواند در آينده کشور بسيار موثر باشد.
وي اشاره به عملکرد ايسنا در چهارمحال و بختياري، بيان کرد: سرعت عمل، اطلاع‌رساني، شفاف سازي و حضور به موقع و هميشگي در تمامي صحنه‌ها از ويژگي‌هاي اين خبرگزاري است.
سرپرست جهاددانشگاهي استان با اشاه به فعاليت‌هاي جهاد دانشگاهي در سه حوزه فرهنگي، آموزشي و پژوهشي، تصريح کرد: دانشگاه پيام‌نور با همکاري اين نهاد انقلابي مي‌‌تواند در پيشبرد و توسعه فعاليت­هاي فرهنگي، آموزشي و پژوهشي گام‌هاي موثر بردارد.
سيروس رضايي خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهي آمادگي تعامل و همکاري در مباحث مختلف را با دانشگاه پيام‌نور دارد.

19886