/38 سال با جهاد دانشگاهي/ مدير کل فرهنگ و ارشاد اسلامي چهار محال و بختياري: ترويج فرهنگ مقاومت؛ مهم‌ترين نقش جهاد دانشگاهي برابر فشار اقتصادي دشمن
تاریخ انتشار : 1397/05/17

/38 سال با جهاد دانشگاهي/
مدير کل فرهنگ و ارشاد اسلامي چهار محال و بختياري:
ترويج فرهنگ مقاومت؛ مهم‌ترين نقش جهاد دانشگاهي برابر فشار اقتصادي دشمن

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، جواد کارگران مدير کل فرهنگ و ارشاد اسلامي چهار محال و بختياري ، با اشاره به فرارسيدن ۱۶ مرداد سالروز تاسيس جهاد دانشگاهي، با بيان اين‌که جهاد دانشگاهي، نهادي منعطف بوده که مي‌تواند خود را با نيازها و تقاضا تطبيق دهد، افزود: جهاد دانشگاهي نسبت به سال‌هاي گذشته گام‌هاي موثر و مهمي در راستاي اقتصاد مقاومتي،برداشته است.
وي وجود جهاد دانشگاهي را يک راه ميانه و حلقه تکميل کننده بين دانش و صنعت دانست و گفت: اين نهاد انقلابي مي‌تواند توليدات علمي دانشگاه‌ها را به کالا و خدمات تبديل کرده و در اختيار جامعه قرار دهد.
کارگران ادامه داد: در شرايط فعلي با توجه به طرح مجدد تحريم‌ها، بايد به پتانسيل و توانمندي‌هاي دروني بيشتر توجه شود که در اين راستا جهاد دانشگاهي و دانشگاه‌ها مي‌توانند نقش محسوس تري ايفا کنند.
وي اضافه کرد: جهاد دانشگاهي مي‌تواند با تکيه بر توانايي‌ها و خودباوري خود تمامي فشارهاي اقتصادي دشمن را رفع کند و تهديدها را به فرصت تبديل کند.
کارگران با اشاره به نقش ساختار منعطف جهاد دانشگاهي در رفع نيازهاي کشور به هنگام فشار اقتصادي دشمن افزود: مهم‌ترين نقشي که جهاد دانشگاهي در زمان فشار اقتصادي دشمن مي‌تواند داشته باشد، ترويج فرهنگ و ديدگاه مقاومت است، ديدگاهي که مقام معظم رهبري(مدظله العالي) همواره برآن تأکيد دارند و در طول تاريخ اين تفکر بوده که باعث رشد و تعالي و حفظ استقلال و کرامت جوامع شده است.
مدير کل فرهنگ و ارشاد اسلامي چهار محال و بختياري با تاکيد بر اين که فعاليت‌هاي جهاد دانشگاهي در توسعه استان‌ها تاثيرگذار است، تصريح کرد: جهاد دانشگاهي استان توانسته است با استفاده از مزيت‌ و پتانسيل‌هاي استاني‌، در بخش‌هاي مختلف حرکت هاي خوبي ايجاد کند و منشأ خدمات ارزشمند باشد.