/38 سال با جهاد دانشگاهي/ رئيس دانشگاه شهرکرد: جهاد دانشگاهي مي‌‎تواند نقش موثري در رفع نيازهاي کشور ايفا کند
تاریخ انتشار : 1397/05/10

/38 سال با جهاد دانشگاهي/

رئيس دانشگاه شهرکرد:
جهاد دانشگاهي مي‌‎تواند نقش موثري در رفع نيازهاي کشور ايفا کند
رئيس دانشگاه شهرکرد گفت: جهاد دانشگاهي با فعاليت‌هاي خود در زمينه سلول‌هاي بنيادي خون بندناف، اشتغالزايي، ايده‌پردازي و... مي‌تواند نقش موثري در رفع نيازهاي کشور ايفا کند.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، سعيد کريمي اظهار کرد: جهاد دانشگاهي در راستاي اهداف خود بسيار تاثيرگذار بوده و در راستاي منويات مقام معظم رهبري حرکت کرده است.
وي افزود: اين نهاد انقلابي در زمينه اشتغالزايي و کارآفريني حرکاتي را در سطح جامعه انجام مي‌دهد و در نهايت موجب ايجاد انگيزه و شوق در ميان دانشجويان مي‌شود که اين يک حرکت مثبت است.
کريمي در خصوص نقش ساختار جهاددانشگاهي در رفع نيازهاي کشور به هنگام فشارهاي اقتصادي تاکيد کرد: اين نهاد با فعاليت‌هاي خود در زمينه سلول‌هاي بنيادي خون بندناف، اشتغالزايي، ايده‌پردازي و... مي‌تواند نقش موثري را در رفع نيازهاي کشور ايفا کند.
رئيس دانشگاه شهرکرد گفت: استان داراي شرايط و اقيلم خاص است که زيستگاه‌هاي ويژه خود را دارد و جهاد دانشگاهي مي‌تواند در خصوص اقيلم شناسي، ريزگردها، گردشگري و توريسم وارد شود و علاوه بر آموزش به مخاطبان خود، پژوهش کاربردي موثر نيز انجام دهد.

121937