/38 سال با جهاد دانشگاهي/ کاظمي، نماينده مردم در مجلس شوراي اسلامي: جهاد دانشگاهي نقش موثري در ايجاد شغل‌هاي جديد دارد
تاریخ انتشار : 1397/05/09
/38 سال با جهاد دانشگاهي/
کاظمي، نماينده مردم در مجلس شوراي اسلامي:
جهاد دانشگاهي نقش موثري در ايجاد شغل‌هاي جديد دارد

نماينده مردم اردل، فارسان، کوهرنگ و کيار در مجلس شوراي اسلامي نقش جهاد دانشگاهي را در ايجاد اشتغال‌هاي جديد به ويژه در حوزه آي‌تي موثر دانست و گفت: اين نهاد انقلابي بايد در انجام پژوهش‌هاي کاربردي موثر واقع شود و عملکرد جهاد دانشگاهي استان در چند سال اخير مطلوب بوده است.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهامحال و بختياري، علي کاظمي در گفت و گو با خبرنگار ايسنا – منطقه چهارمحال و بختياري –اظهار کرد: جهاد دانشگاهي در چند سال اخير عملکرد مطلوبي در استان داشته است و در انجام کارهاي تحقيقاتي مثبت عمل کرده است.
وي با اشاره به برگزاري مسابقات مناظرات دانشجويي هر سال با تيم‌هاي بيشتر و برنامه منسجم‌تر که از حلقه‌هاي مفقوده در جامعه است، تصريح کرد: جهاد دانشگاهي با اين روش به گسترش فرهنگ گفت و گو بدون تنش کمک مي‌کند که اين امر از نيازهاي مهم جامعه امروز است.
کاظمي با اشاره به وجود مرکز افکار سنجي و خبرگزاري‌هاي ايسنا و ايکنا، تاکيد کرد: اين بخش از فعاليت جهاد دانشگاهي نيز مطلوب است.
وي تاکيد کرد: جهاددانشگاهي مي‌تواند در زمينه فرهنگ کار در جامعه ورود کند به اين معنا که به فارغ‌التحصيلان دانشگاهي که معمولا به دنبال شغل دولتي هستند کمک کند تا در رشته تحصيلي خود اعم از صنعت و کشاورزي تحول ايجاد کنند.
کاظمي نقش جهاد دانشگاهي را در ايجاد اشتغال‌هاي جديد به ويژه در حوزه آي‌تي موثر دانست و گفت: اين نهاد انقلابي بايد در انجام پژوهش‌هاي کاربردي  گردشگري موثر واقع شود.
وي با تاکيد بر اينکه بايستي اين نهاد انقلابي به سوي پژوهش‌هاي تقاضا محور حرکت کند، اضافه کرد: اين امر از نيازهاي جامعه است.
نماينده مردم اردل، فارسان، کوهرنگ و کيار در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: جهاد دانشگاهي بايد از سرمايه‌گذاران و جوانان محقق داراي طرح و ايده دعوت کند و در حقيقت واسطه ميان اين دو قشر شود تا با همکاري آنان اقدامات موثري انجام شود که اين مهم در صنعتي شدن علم نقش دارد.
کاظمي بيان کرد: جهاد دانشگاهي يادگار نظام جمهوري اسلامي است و از ابتدا در سطح کشور در حوزه دانشگاه و اقدامات فرهنگي نقش آفريني داشت و اکنون سلول‌هاي بنيادي خون بند ناف از نمونه کارهاي موفق است که توسط جهاد دانشگاهي شکل گرفته است.
عضو فراکسيون نفت و نيرو مجلس خاطرنشان کرد: اين نهاد انقلابي از ابتداي شکل‌گيري سراغ حاشيه‌ها نرفته و هرگز به دنبال جناح يا گروه خاصي نبوده است بلکه همواره کار خود را پيش برده است.

19889