معاون فرماندار شهرستان کيار: هدف طرح الگوي نوين مشاغل خانگي، اشتغال پايدار است
تاریخ انتشار : 1397/05/05 15:17:55
معاون فرماندار شهرستان کيار:
هدف طرح الگوي نوين مشاغل خانگي، اشتغال پايدار است
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، روز چهارشنبه سوم مردادماه نشست تشريح طرح الگوي نوين مشاغل خانگي، با حضور معاون فرماندار کيار و جمعي از مديران و کارشناسان مرتبط با اشتغال اين شهرستان در فرمانداري شهرستان کيار تشکيل شد.
در اين نشست، معاون فرماندار شهرستان کيار، تغييرنگرش درحوزه اشتغال را راه برون رفت استان و کشور از مشکلات دانست و اظهار کرد: بايد نگرش مردم و مسئولان در خصوص اشتغال تغيير پيدا کند.
علي نصيري ايجاد اشتغال پايدار را هدف اصلي طرح الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي دانست و گفت: نياز است طرح الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي توسط دهياران و بخشداران مطالعه شده و اقدامات لازم نسبت به اطلاع رساني و آگاه‌سازي مردم شهرستان به منظور توسعه پايدار مشاغل خانگي صورت گيرد.
لازم به ذکر است، طرح الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي در سه فاز شناسايي مزيت‌ها، آموزش و مشاوره و اتصال به بازار توسط جهاد دانشگاهي استان در حال انجام است.