وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي: اجراي طرح الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي توسط جهاد دانشگاهي، از کارهاي بنيادي است
تاریخ انتشار : 1397/04/21

اجراي طرح الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي توسط جهاد دانشگاهي، از کارهاي بنيادي است

وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي گفت: اجراي طرح الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي توسط جهاد دانشگاهي، از کارهاي بنيادي است که انجام شده است.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي استان چهارمحال و بختياري، علي ربيعي در گفت و گو با خبرنگار ايسنا – منطقه چهارمحال و بختياري – با اشاره به طرح الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي اظهار کرد: تفاهم نامه براي اجراي اين طرح ميان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي با جهاد دانشگاهي منعقد شده است.
وي افزود: در اين طرح آينده کار مشخص است و برنامه ريزي لازم صورت گرفته است که جهاد دانشگاهي به عنوان کارگزار عمل مي‌کند.
ربيعي با بيان اينکه دو تا سه گروه ديگر نيز  به طرح اضافه خواهند شد، تصريح کرد: اين طرح در 9 استان و ازجمله چهارمحال و بختياري به جهاد دانشگاهي داده شده و در حال اجرا است.
وي تاکيد کرد: اين طرح کمک مي‌کند مشاغل خانگي بتوانند به زنجيره متصل شوند و آموزش ببينند که هم جوامع محلي در آن رشد مي‌کنند و از کارهاي بنيادي است که انجام داديم و آثار آن به مرور، نمايان مي‌شود.
ربيعي تصريح کرد: در اين طرح با ارائه آموزش و اتصال به بازار زنجيره ايجاد خواهد شد و کارگزار اين زنجيره را تا پايان دنبال مي‎کند.