با صدور بيانيه اي تاکيد شد؛
آمادگي جهاددانشگاهي کشور براي کمک به عبور از شرايط فشار اقتصادي کشور
تاریخ انتشار : 1397/04/12
جهاددانشگاهي با صدور بيانيه اي آمادگي خود را براي کمک به عبور از شرايط فشار اقتصادي کشور اعلام کرد.

با صدور بيانيه اي تاکيد شد؛
آمادگي جهاددانشگاهي کشور براي کمک به عبور از شرايط فشار اقتصادي کشور

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي،‌ با توجه به شرايط فشار اقتصادي کشور اين نهاد با صدور بيانيه اي آمادگي خود را براي کمک به عبور از اين وضعيت اعلام کرد.
متن بيانيه به شرح زير است:

بسم الله الرحمن الرحيم
ايران اسلامي اين روزها با تشديد فشار اقتصادي و اجراي برنامه هاي بي ثبات کننده مواجه است به طوري که هر منصفي اذعان مي کند که در حال حاضر سرمايه گذاري اصلي دشمن به ميانداري آمريکاي عهد شکن،‌ آشفته نمودن نظام اقتصادي کشور و ايجاد نارضايتي عمومي است؛ هر چند غفلت داخلي از اقتصاد مقاومتي و از دست دادن فرصت ها در کنار برخي انسدادها در عرصه ارتباطات و گفتگوي مسئولان با مردم نيز شرايط را دشوارتر کرده است.

فارغ از اين که وضعيت فعلي کشور متاثر از چه عوامل ريز و درشتي است؛ نکته حائز اهميت اين است که در سال هاي پس از انقلاب، ‌ملت بزرگ ايران در بحران ها و تنگناها نه تنها هيچ گاه در چنبره راه هاي محال قرار نگرفته بلکه شجاعانه و همدلانه به خوبي نقش خود را ايفا نموده است.

رهنمودهاي راه گشاي رهبر معظم انقلاب اسلامي طي روزهاي گذشته، ‌عزم دولت براي سامان دادن به امور، ‌احساس مسئوليت نخبگان و به ميدان آمدن آن ها با وجود همه نقدهاي به حقشان، ‌حس اعتماد، ايستادگي و انسجام را به کنشگران اصلي ميدان مبارزه اقتصادي يعني مردم عزتمند ايران منتقل خواهد کرد.

نهاد انقلابي جهاددانشگاهي ضمن اعلام تبعيت از دستورات اخير رهبر معظم انقلاب و حمايت از راهکارهاي اعلام شده توسط رييس جمهور محترم، همه توان علمي و فرهنگي مراکز تخصصي و رسانه اي خود را براي رفع نيازهاي کشور و مردم به کار گرفته و در کنار ملت مقتدر ايران اسلامي براي دفع و خنثي سازي هر گونه توطئه آماده است.

اعضاي اين نهاد همگان را به هوشياري،‌  وحدت ،تلاش مضاعف و دوري از سخنان تفرقه آميز دعوت کرده و اميدوارانه و با توکل به خداي سبحان در مسير تحقق آرمان هاي انقلاب اسلامي گام بر خواهند داشت.

جهاددانشگاهي کشور
                                                                                            12 / 4 / 97