کتاب «حفاري در تونل و عبور از ريزش» در شعبه انتشارات جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري منتشر شد
تاریخ انتشار : 1397/04/03
رئيس جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري از چاپ و انتشار نهمين کتاب توسط انتشارات جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري با عنوان « حفاري در تونل و عبور از ريزش» خبر داد.

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، وحيد خليلي اردلي با اعلام اين خبر، اظهار کرد: اثر «حفاري در تونل و عبور از ريزش» توسط کيانوش غفاري‌پور و مجيد رستمي بهنميري گردآوري، ترجمه و تاليف شده است.
وي افزود: تونل‌سازي از جمله فعاليت‌هاي در حال گسترش بشر به منظور عبور وسايل نقليه، سيالات و ... بوده که اين عمليات همواره با مشکلات زيادي روبرو است؛ غلبه بر ريزش تونل از مباحث روز دنيا است که در اين کتاب به آن پرداخته شده است.
خليلي ادامه داد: اين کتاب حاصل تلاش مهندسان و متخصصان عرصه عمران و آبادي است و در راستاي ارتباط هرچه بهتر بين تحقيقات تئوري و عمليات اجرايي نگارش شده است.
وي تاکيد کرد: متخصصان و دانشجويان عمران، راه‌سازي، معدن و زمين‌شناسي و کساني که در زمينه تونل‌سازي و حفاري فعاليت مي‌‌‌کنند، مي‌توانند از مطالب اين کتاب بهره‌ ببرند.
خليلي با بيان اين که انتشارات جهاددانشگاهي به عنوان يکي از معتبرترين موسسات نشر دانشگاهي در ايران، تلاش مي‌کند در کوتاه ترين زمان ممکن آثار دانشگاهيان و اساتيد را به چاپ برساند، تاکيد کرد: انتشارات جهاد دانشگاهي استان در سال 94 راه‌اندازي شده و تمامي اساتيد دانشگاهي و صاحب نظران و مولفان مي‌توانند براي اخذ مشاوره در خصوص مراحل تاليف کتاب و چاپ آثار خود به دفتر انتشارات جهاددانشگاهي استان واقع در دانشگاه شهرکرد- جنب دانشکده منابع طبيعي - معاونت فرهنگي جهاددانشگاهي مراجعه کرده و يا با شماره ۳۲۳۲۰۳۲۳ تماس حاصل کنند.