سامانه ثبت نام در طرح الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي در چهارمحال و بختياري رونمايي شد
تاریخ انتشار : 1397/03/30
رئيس جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري از رونمايي سامانه ثبت نام در طرح الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي در استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري،  وحيد خليلي اردلي 29 خرداد ماه در نشست خبري مشترک با مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي و اصحاب رسانه استان، اظهار کرد: جهاد دانشگاهي حرف برتر را به ميدان مي‌آورد و اجراي طرح الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي يک نمونه از اين مهم است.
وي بيکاري را مسئله استان دانست و تصريح کرد: بايد در اين زمينه مسئله محور عمل شود و براي حل اين مسئله به دنبال راه‌حل بود که در ايجاد شغل عوامل بسياري دخيل هستند.
خليلي اردلي ادامه داد: تاکنون نگرش به ايجاد شغل، تسهيلات محور بوده است و تجربه جهاني نشان داده که اين روش به نتيجه نمي‌رسد.
وي اضافه کرد: لازم است حلقه‌هاي ديگري نير به ميدان آيند و متقاضي ايجاد شغل را توانمند کرده، آموزش دهند و اين فرد برندهاي روز را به طور کامل بشناسد تا بتواند محصول توليد شده خود را به فروش برساند که يکي از مشکلات اصلي در عدم رونق شغل خانگي، عدم وجود اتصال به بازار است.
خليلي اردلي با بيان اينکه طرح الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي به هشت استان کشور و از جمله چهارمحال و بختياري داده شده که در استان در سه مرحله در حال انجام است، تاکيد کرد: جهاد دانشگاهي با اجراي اين طرح، مزيت‌هاي استان را شناسايي کرده است و سهميه استان براي اشتغالزايي دو هزار نفر است.
وي تصريح کرد: فرصت‌هاي بسياري در فضاي مجازي و حقيقي وجود دارد و با تلاش تمام متوليان امر مي‌توان براي برند شدن محصولات استان با اراده و همدلي حرکت کرد.
خليلي اردلي تاکيد کرد: افراد متقاضي راه‌اندازي کسب و کارهاي خانگي مي‌توانند در اين سامانه ثبت نام کنند.
وي بيان کرد: امکان آموزش از طريق اين سامانه به وسيله فيلم‌هاي آموزشي متنوع کار آفريني و راه‌اندازي کسب و کارهاي خانگي، اتصال توليد کنندگان محصولات مشاغل خانگي به برندهاي ملي و استاني به عنوان پشتيبان، فروش آنلاين محصولات خانگي و آخرين اخبار مربوط به حوزه مشاغل خانگي را از مواردي برشمرد که در سامانه طرح الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي قابل دسترسي است.
خليلي اردلي خاطرنشان کرد: تاکنون 22 رشته اعم از توليد ميوه خشک، محصولات نمدي، پوشاک، انيميشن، خاتم، گياهان دارويي و... در سامانه براي ثبت نام متقاضيان قرار داده شده است.
مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي چهارمحال و بختياري نيز در اين نشست اطلاع رساني و فرهنگ‌سازي را لازمه رونق مشاغل خانگي دانست.
سيدحفيظ الله فاضلي گفت: جهاد دانشگاهي در اجراي طرح الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي با قرار دادن يک تسهيلگر در کنار فرد متقاضي شغل خانگي و ارائه آموزش لازم به اين فرد در تمام مراحل ديگر همچون فراهم‌سازي مواد اوليه براي توليد و در نهايت براي فروش محصول در کنار توليد کننده خواهد بود.
وي با اشاره به اينکه با اجراي موفق اين طرح، روش بکارگيري در ايجاد شغل در ساير طرح‌هاي اشتغالزا به کار گرفته خواهد شد، افزود: تاکنون موفق به جذب تسهيلات بسياري نشديم و آن تسهيلاتي که براي ايجاد اشتغال جذب شده است بيکاران بدهکار بسياري را در جامعه به دنبال داشته است.
فاضلي تصريح کرد: اميد است بتوان با سياست‌‌هاي دولت تدبير و اميد، دغذغه‌هاي مقام معظم رهبري در زمينه ايجاد شغل و اطلاع رساني اصحاب رسانه، گام موثري در راستاي حل مشکل بيکاري در استان برداشته شود.
وي با بيان اينکه مشکلات بسياري در ايجاد بيکاري دراستان دخيل است، گفت: عدم اطلاع رساني و عدم بوجود آمدن فرهنگ کار آفريني و اشتغالزايي در افراد جوياي کار، يک امر مهم است که بايد مورد توجه واقع شود و اميد است در قالب طرح طرح الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي بتوان گامي موثر در اين زمينه برداشت.
فاضلي خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها بايستي براساس نياز بازار کار، دانشجو تربيت کنند.
وي تصريح کرد: ايجاد شغل تنها به اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي مربوط نمي‌شود بلکه ساير دستگاه‌ها نيز در اين امر دخيل هستند.
لازم به ذکر است علاقمندان متقاضي راه‌اندازي کسب و کارهاي خانگي مي‌توانند با مراجعه به آدرس اينترنتي Inhb.co، jchb.irو Inhb.ir و يا تماس با شماره 33380890- 038 مربوط به دبيرخانه الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي جهاد دانشگاهي استان، نسبت به ثبت‌نام خود در طرح الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي اقدام کنند.