کارگاه آموزشي کمک‌هاي اوليه و فوريت‌هاي پزشکي براي پرسنل شرکت توزيع نيروي برق استان در شهرستان‌هاي اردل و کيار برگزار شد
تاریخ انتشار : 1397/02/31
معاون آموزشي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري از برگزاري دوره کمک‌هاي اوليه و فوريت‌هاي پزشکي ويژه پرسنل اداري و حوادث حوزه اداري شرکت توزيع نيروي برق استان در شهرستان اردل و کيار خبر داد.

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، معاون آموزشي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري با اعلام اين خبر اظهارکرد: اين کارگاه آموزشي به مدت 16 ساعت در سالن آمفي تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي اردل و در راستاي نهادينه‌کردن اين مهارت خاص و حياتي براي پرسنل اداري و حوادث شرکت توزيع نيروي برق اردل و کيار برگزار شد.
غلامرضا رضوي خاطرنشان کرد: کمک‌هاي اوليه به واسطه رابطه نزديکي که با جان انسان‌ها دارد، يک امر مهم و ضروري و به‌عنوان يک مهارت زندگي براي اعضاي جامعه به حساب مي‌آيد.
رضوي با بيان اينکه بايد به اين مهارت به‌عنوان يک دغدغه اساسي و انساني نگاه کرد، بر لزوم نهادينه‌کردن آن به‌عنوان يک فرهنگ عمومي به منظور واکسينه‌کردن جامعه در مقابل حوادث تاکيد کرد.
وي ارتقاي سطح آمادگي و انجام واکنش‌هاي سريع، صحيح و منطقي پرسنل حوادث و حوزه اداري شرکت توزيع نيروي برق شهرستان اردل و کيار، در زمان حوادث و موقعيت‌هاي بحراني را هدف اصلي برگزاري دوره آموزشي کمک‌هاي اوليه و فوريت‌هاي پزشکي دانست.
لازم به ذکر است، کارگاه کمک‌هاي اوليه و فوريت‌هاي پزشکي به همت معاونت آموزشي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري و طي تفاهم‌نامة منعقد شده با شرکت توزيع نيروي برق استان، به مدت دو روز (16 ساعت) براي 80 نفر از پرسنل اداري و حوادث شرکت برق شهرستان اردل و کيار برگزار شد.