افتتاح طرح ملي دانش‌آموزي نجات آب (داناب) در چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1397/02/18
افتتاح طرح ملي دانش‌آموزي نجات‌آب (داناب) در چهارمحال و بختياري
آيين افتتاحيه طرح ملي دانش‌آموزي نجات آب (داناب) به همت جهاد دانشگاهي و با همکاري شرکت آب منطقه‌اي و سازمان آموزش و پرورش استان يکشنبه 16 ارديبهشت‌ماه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، وحيد خليلي در آئين افتتاحيه طرح ملي دانش‌آموزي داناب، اظهار کرد: زمين و طبيعت زنده هستند و نفس مي‌کشند اما اکنون با تغيير اقليم مواجه هستيم پس لازم است از اين طبيعت که عمري به ما نعمت‌هاي فراوان داده است و در حال حاضر دچار کسالت شده مراقبت کرد.
وي با اشاره به اينکه بخش زيادي از ارتزاق مردم استان از طبيعت است، تصريح کرد: استان با داشتن کشاورزي و پرورش ماهي و ... اکثر توسعه يافتگي خود را از طبيعت گرفته پس به اين دليل لازم است اکنون استان الگو شود و در مصرف آب صرفه‌جويي کند.
وي خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان مي‌توانند ارسال آثار خود همانند عکس، نقاشي، فيلم و ... در زمينه سازگاري با کم‌آبي و مصرف بهينه آب به دبيرخانه طرح احيا و تعادل بخشي منابع آب واقع در جهاد دانشگاهي استان ارسال کنند تا به افراد برتر جوايزي اهدا شود.
لازم به ذکر است، اين آيين با حضور جمعي از دانش‌آموزان و معلمان برگزار شد و معلمان نيز در يک همايش آموزشي، شرکت کردند و سرفصل‌هاي آموزش به آن‌ها ارائه شد تا اين افراد به عنوان رابطين طرح، اين آموزش‌ها را به معلمان در ساير نقاط استان منتقل و در نهايت دانش‌آموزان آموزش لازم را در زمينه صرفه‌جويي در مصرف آب ببينند.