ثبت‌نام در طرح مشاغل خانگی

آغاز اجراي پروژه اطلاع رساني طرح احيا و تعادل بخشي منابع آب‌هاي زيرزميني
تاریخ انتشار : 1397/01/30

آغاز اجراي پروژه اطلاع رساني طرح احيا و تعادل بخشي منابع آب‌هاي زيرزميني

رئيس جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري از آغاز اجراي پروژه اطلاع رساني طرح احيا و تعادل بخشي منابع آب‌هاي زيرزميني خبر داد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، وحيد خليلي با اعلام اين خبر، اظهار کرد: جهاد دانشگاهي با توجه به وظايف و ماموريت‌هاي ويژه که در حوزه فرهنگي، تحقيقاتي، آموزش و پژوهش و فعاليت در عرصه‌هاي فرهنگ‌سازي داشته است به عنوان متولي و مجري پروژه اطلاع رساني طرح احيا و تعادل بخشي منابع آب‌هاي زير زميني و طرح دانش آموزي نجات آب (داناب) انجام وظيفه خواهد کرد.
وي افزود: کليدي‌ترين وظيفه جهاد دانشگاهي در جامعه کشف مسئله و پس از آن، حل مسئله است.
خليلي تصريح کرد: خشکسالي نيز يکي از مسائل استان است که فرهنگ‌سازي و اطلاع رساني براي سازگاري با آن نمونه‌اي از کمک به حل مسئله است و جهاددانشگاهي استان آن را دنبال مي‌کند.
وي تاکيد کرد: طرح احيا و تعادل بخشي منابع آب و داناب از سوي شرکت آب منطقه‌اي استان به جهاد دانشگاهي واگذار شده است و جهاد دانشگاهي قرار است به اقشار مختلف اعم از دانش‌آموزان، دانشگاهيان، کشاورزان و... اطلاع رساني کند.
خليلي با بيان اينکه تغيير اقليم پديده‌اي طبيعي است و اکنون در استان با آن روبرو هستيم، خاطرنشان کرد: لازم است همگان براي سازگاري با خشکسالي احساس وظيفه کنند.
وي خاطرنشان کرد: هم انديشي سازگاري با خشکسالي و مديريت مصرف آب با حضور بهره‌برداران شهرستان‌هاي فارسان و شهرکرد و برخي از مسئولان استان و شهرستان فارسان در شهرستان‌هاي فارسان و شهرکرد برگزار شد و بزودي در مابقي شهرستان‌هاي استان نيز برگزار خواهد شد.
خليلي گفت: اين هم‌انديشي‌ها با همکاري شرکت آب منطقه‌اي، سازمان جهاد کشاوررزي و جهاد دانشگاهي استان برگزار شد و مسئولان هواشناسي و جهاد کشاورزي و آب منطقه‌اي در هر شهرستان شرايط موجود را براي کشاورزان توضيح دادند تا در همين راستا و با کمک همگان صرفه‌جويي لازم درمصرف آب صورت گيرد و کشاورزان نيز با مسئولان تبادل نظر داشتند و سوالات خود را مطرح کردند.