ثبت‌نام در طرح مشاغل خانگی

آغاز ثبت نام ترم بهار آموزش‌هاي کوتاه مدت عمومي – تخصصي و اشتغال محور جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1397/01/18

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهار محال و بختياري، وحيد خليلي رئيس جهاد دانشگاهي استان، از آغاز ثبت نام ترم بهار آموزش‌هاي کوتاه مدت عمومي – تخصصي و اشتغال محور جهاد دانشگاهي در مراکز آموزشي اين نهاد خبر داد.
خليلي آموزش‌هاي کوتاه مدت را يکي از حوزه‌هاي فعاليتي جهاد دانشگاهي استان در راستاي افزايش مهارت آموزي و توسعه کارآفريني معرفي کرد.
وي اين آموزش‌ها را حلقه واسط آموزش‌هاي پايه‌اي در آموزش و پرورش و آموزش‌هاي عالي در دانشگاه‌ها عنوان کرد.
خليلي با اشاره به ارائه آموزش‌هاي کوتاه مدت به فراگيران در قالب دپارتمان‌هاي علوم پزشکي، زبان‌هاي خارجي، علوم کامپيوتر و فناوري اطلاعات، فني و مهندسي، علوم انساني، کشاورزي و منابع طبيعي، هنر و معماري و کارآفريني و تجاري سازي، آموزش کارکنان محترم دولت و آموزش هاي مجازي (LMS)، عنوان کرد: علاقمندان مي‌توانند در هر يک از دپارتمان‌هاي مذکور دوره‌هاي آموزشي مختلف و متنوع را با استفاده از اساتيد مجرب و مدرن‌ترين شيوه‌هاي آموزشي، آموزش ببينند.
رئيس جهاد دانشگاهي استان يادآور شد: بيش از 70 عنوان دوره آموزشي اين نهاد به صورت مجازي و با محتواي الکترونيکي و تحت وب ايجاد شده که از طريق اينترنت قابل دسترسي هستند.
وي با اشاره به طراحي و برگزاري دوره‌هاي آموزشي مانند آموزش کامل اجراي کفپوش‌هاي اپوکسي، دستيار دندانپزشک، تکنسين داروخانه، آموزش مراقبت از سالمند، برنامه نويسي اندرويد، حسابداري، تربيت مربي مهدهاي کودک، تربيت معلم مدارس ابتدايي، عکاسي، فتوشاپ عکاسي، تدوين و اديت فيلم و صدا، دکوراسيون داخلي، دوخت چرم، تربيت راهنمايان ايرانگردي و جهانگردي، پرورش گياهان زينتي و آپارتماني و...، مهم‌ترين رويکرد معاونت آموزشي جهاد دانشگاهي را برگزاري دوره‌هاي اشتغال محور عنوان کرد.
خليلي خاطرنشان کرد: دپارتمان زبان‌هاي خارجي جهاد دانشگاهي استان در حال حاضر در پنج زبان خارجي شامل انگليسي، فرانسه، آلماني، روسي و عربي به آموزش علاقمندان اين دوره‌ها مي‌پردازد.
وي گفت: متقاضيان مي‌توانند براي کسب اطلاعات بيشتر و ثبت‌نام در ترم بهار به پرتال jchb.ir مراجعه و يا با شماره تلفن‌هاي مراکز آموزشي تماس حاصل کنند.
- مرکز آموزش شماره 1 شهرکرد: بلوار شريعتي، نبش کوچه 17 تلفن: 33332093 و 33345400
- مرکز آموزش شماره 2 شهرکرد: خيابان وليعصر، روبروي بيمه سلامت تلفن: 32242517
- مرکز آموزش بروجن: ميدان شهرداري تلفن: 34221230 - 34235080